.

.

Чаша Swigio Adventure Quencher от неръждаема стомана, 40 грама с соломинкой, херметически капак, спестява студ, топлина и лед в рамките на няколко часа (Azalea)

Чаша Swigio Adventure Quencher от неръждаема стомана, 40 грама с соломинкой, херметически капак, спестява студ, топлина и лед в рамките

BGN 11.66

Брой продукти
На склад

?????? ????? ??? : Пазете любимата си напитка горещ, студен или с лед в продължение на няколко часа благодарение на вакуумна изолация Adventure Quencher с двойни стениВъртящата се капачка на този чаша от неръждаема стомана и ви позволява да изберете отвор за сламки, широка врата и напълно които покриват капак за предотвратяване на разливи на. ? ???? ??? ????? ???? : Вземете го със себе си в любимата си тренировка в студиото на път за работа или позволете му да бъде ваш спътник на работния плот - просто изберете размера на чаши за хидратиране през целия ден в движение.Всички чаши Adventure Quencher са подходящи за автомобилни подстаканников, за да ги вземе със себе си при пътуване. ?????????? ???? : Прекарвате по-малко време, прегърбен над мивката, и повече време, докато си тук.Почистване на чаши и капачки не може да бъде по-лесно, просто да се поставят в миялна машина.За разлика от пластмасови бутилки, които остават петна и миризми, тази метална красота остава девствена. ??????? ??? ?????? : Отърви се от пластмасови следи и защита на околната среда за вечно приключения сред природата.Ние направихте тази получите многократна бутилка за вода от здрава неръждаема стомана 18/8, не съдържа бисфенол А, и да добавя получите многократна сламка за намаляване на отпадъците от пластмаса. ??-??? ???????????? ????????? : Ако по някаква причина са недоволни от гасителем приключения, върни го в рамките на 30 дни от датата на закупуване за пълно възстановяване.Нашият гаситель Adventure обем 40 грама, изработен от рециклирани неръждаема стомана за щадящо пиене, осигурява максимална хидратацията при по-малко количество доливов.В пътувания по работа, продължителни тренировки във фитнес залата, еднодневни пътувания или на верандата на своя дом — ще ви се прииска, да тази чаша е била там.Благодарение на вакуумна изолация с двойни стени вашата напитка ще поддържа желаната температура час след час.Подобрена запечатани на капака има въртящата се капачка на три позиции : отвор за сламки, предназначени за защита от пръски, задръжте сламки за еднократна употреба, в място, отвор за напитка и напълно закрывающаяся на кутията.Ергономична дръжка с удобни вложки за по-удобно пренасяне, а пречка на основата на подходяща за почти всеки автомобил поставки за чаши след.

Други функции

Най-добри сделки