.

.

Toddmomy 6 бр. Винт Z-Образна Перфоратор за Тоалетна, Битова Окачен Многофункционален Бормашина, Пръстен Без Шкафа, Закачалка За Баня, Бяла Органайзер, Куки, Куки, Спортн?

Toddmomy 6 бр. Винт Z-Образна Перфоратор за Тоалетна, Битова Окачен Многофункционален Бормашина, Пръстен Без Шкафа, Закачалка

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

КУКА за ТОАЛЕТНА - добър помощник при водене на лесен монтажУберегите баня или кухня от елементарно.КУКИ за ТОАЛЕТКА БАЧКА - Превъзходна рана, обмислена до всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен вид.ТРЕНИРОВЪЧЕН КУКА - лесно се съхранява и може да се виси на тоалетната чиния или на вратата, че ще донесе по-голямо удобство в живота ви.КУКА за баня - Не ръждясва, тъй като метална кука, те могат да се ползват дълго време, спестяване на пари, vi, Кука за закачване на саксията - произведен по професионална технология, която осигурява дълготрайна експлоатация на продукта.Осъществяване Списък 3 x окачени куки, Особености -лесно се съхранява и може да виси на тоалетната чиния или на вратата, като по-голямо удобство в живота ви z-образни куки. - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен и красив вид Пластмаса висящи на куки. - Не ръждясва, тъй като метална кука, може да се използва в продължение на дълго време, спестяване на пари и кука за тоалетка притежателя. - Цвят : бял закачалка за пръстени на саксията - Размер : около 10,00 X4,00 X2,80 см / 3,93 X1,57 X1 кука за котела. - Мулти-куката е подходящ за повечето седалки за приучения на обличане, изчистен дизайн, подходящ за всяка една позиция, не се нуждае от оборудване или инсталация принадлежности за баня. - Идеален за приучения до тоалетните седалки, хавлиени кърпи и халати, палта, раници, шапки, ключодържатели, кухненски прибори и т. Над врати стелажи. - Материал : Пластмаса над вратата на една кука Информация за стоки Кука за тоалетна масичка Това е един от най-добрите варианти за вас.кука за закачване на саксията търсите професионалист, достъпни кука за саксията?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият кука за саксията трябва да съответства на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки