.

.

Бежово Кръг на Фона на Кутията Влакчета 7,5 фута Бежово Кръг Арка на Фона на Кутията Влакчета Душ Новороденото Парти по случай рождения Ден на Пол се Разкрива Фон За ?

Бежово Кръг на Фона на Кутията Влакчета 7,5 фута Бежово Кръг Арка на Фона на Кутията Влакчета Душ Новороденото Парти по случай рождения Ден

BGN 16.08

Брой продукти
На склад

[Опаковка] : Само 1 нещо 7,5 x 7,5 фута /2,3 m (диаметър) през Цялата фон калъф честит рожден ден, за заснемане на изображение е включенПоставка за фон или скоби в комплекта не са включени. [Винил материал] : Кръгла корица за фон, изработен от лек и издръжлив винил материал.Това е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки. [Характеристики] : Дигитален печат с високо качество от определени детайли и реалистични цветове.В нашата компания работи професионален екип от дизайнери. [Причина] : Подходящ за детска стрелба, великден парти, рожден ден, фестивали, видео, импресии, студийната, клубна, крещенской или домашна снимки; фотография новородени, деца и стоки.Също така е идеален за телевизия, видеопроизводства и цифрови снимки. [Грижи за кърпа] : Кръгла фонова капак за каботажните лесен за почистване.Машинно пране или ръчно пране в хладка вода с мек препарат за почистване, които помагат на бежевому фон circle спаси своите ярки цветове в продължение на дълго време.Гладится и може да се използва в продължение на дълго време.Описание на продукта : Добре дошли в Nihilar Round Photography background!Нашата фабрика е професионалист в областта на печатарския производство, разполага с модерна печатни оборудване и опитни работници.Серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен.Фон печатаемых изображения с висока резолюция ясен, ярък и създава силно стереоскопичен усещане.Пратката включва : Само един през цялата фон за снимки (сгъваема).В комплекта не са включени : скоби, подложки или някакви други аксесоари за фотография.In за да отговарят на условията на доставка продуктът може само да се прибират и да изпратите фон ще има малки гънки.Ето няколко начина за премахване на гънките : 1) Можете да инсулт или измие го, за да премахнете гънки, всичко ще бъде наред. 2) Можете да се навивам кръгла фон кърпа към жично пръстен на 3-5 дни, тя също работи.Полезни съвети : 1. Не стойте прекалено близо, за да се постигнат добри ефекти стрелба.Правилното разстояние прави фон по-ясно. Всички размери се измерват ръчно с отклонение (в диапазона) на 1-3 мм 3. Различно осветление ще има различен ефект стрелба, можете да се опитате да настроите осветлението, за да направите вашите снимки по-добре!Приятен ви пазаруване!Благодаря ви!.

Други функции

Най-добри сделки