.

.

Водоустойчиво Крем Пръчка за Сенки За очи, Молив За Сенки с Метален Блясък, Матово Блестящ Перли, Устойчив На Размазыванию, трансфера, образуване на гънки, Молив за ?

Водоустойчиво Крем Пръчка за Сенки За очи, Молив За Сенки с Метален Блясък, Матово Блестящ Перли, Устойчив На Размазыванию,

BGN 46.15

Брой продукти
На склад

?【1 бр цветен пръчка за сенки】 высокопигментированные сенки за очи за създаване на резултатно грим от топла до студена цветове, от елегантния червено до сексуално кафява, от премиум-оттенък до трептене на цвят шампанско, можете да използвате за създаване на опушен, блестящ и метални грим.Блестящо и матиран молив за сенки за очи ще създаде най-подходящия начин, за да си различни стилове на обличане и случаи. ?【Водоустойчив и не размазывающийся】 Молив за сенки за очи Crayon е пълен водостойкую формула, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми, причинени от дъжд и след това.Водоустойчив, лесен за чорап, быстросохнущий, лесно създава великолепна грим на очите. ?【Лесно да се боядиса и изглежда естествено】 Молив за сенки за очи с висока пигментация, лесно се нанася, естествена мека и удобна формула с мека текстура е много освежава и изглажда кожата, може да се смесва и се използва молив за сенки за очи притежава добра растекаемостью и равномерно да нанесете цвета, придава на продължително и равномерно мерцающее естествено манящее сияние около очите. ?【Широко приложение】 сметана молив за сенки за очи, подходящ за много видове грим и събития, като грим smokey eye, ежедневния грим, абитуриентски вечер, сватбен грим, шоу грим и т. Молив за сенки за очи могат да се смесват и да, създаване на блестящ грим на очите, като най-светлата личност в тълпата!. ?【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО 】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси за цвят молив за очи, моля свържете се с нас по електронната поща, и ZITIANY ще ви предостави задоволително следпродажбено обслужване. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ!!!? ? Има много различни цветове молив за очи, от които можете да изберете ~ ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в магазин, за да видите по-качествено и евтино червило / спирала / красота / на око / за нокти / Грижа за краката / принадлежности за коса / Грижа за лицето / грижа за косата / бижута ви очакват~ характеристики на продукта : ✨тип : сенки за очи молив ✨водоустойчив / водоустойчив : да ✨предимство : лесен за носене ✨цвят : както е показано на фигура ✨тегло на опаковката : 16 G ✨Размер на опаковката : 10x2x2cm ✨украса : Бижу ✨срок на годност : три години ✨съдържание на пакета : 1бр сенки за очи молив как да използвате : ✨къси на количеството на сенки за очи равномерно между целия чорап за очите ✨утежняващи цвят по корените,създаване на триизмерна сянка градиент.

Други функции

Най-добри сделки