.

.

Набор от каишки за кучета системата AAAMN, Регулируеми Подплатени Удобни Презрамки за управление и Лесно ходене, Светоотражающая кученце (S (Гърди 8,6-16,5 инча), черен)

Набор от каишки за кучета системата AAAMN, Регулируеми Подплатени Удобни Презрамки за управление и Лесно ходене, Светоотражающая кученце

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ че получавате : 1 бр каишка заедно, които могат да се използват заедно за вашето куче или котка. ★ какъв размер да избера : Това куче сбруя има 3 размери, подходящи за малки, средни и големи кучета.Най-малкият размер на гърдите : 8,66 "-16,5" инча, размер на каишка 47,24"инча; СРЕДНИЯТ размер на гърдите : 14,17"-22,05" инча, размер на каишка 47,24"инча; Голям размер на гърдите : 15,75 "-27,56 инча", размер на каишка 47,24"инча.(Моля, проверете размера на вашия домашен любимец, преди да закупят и изберете правилния размер за закупуване). ★ Светоотражающая функция : Шлейка се регулира, всичко колан имат светлоотразяващите функция за осигуряване на сигурността на вашия домашен любимец при нощни разходки.Той е изработен от здрав найлон Оксфорд и мека възглавница, която може да защити кожата на вашето куче. ★ Шлейка за кучета с метални D-образна лети вложки за по-безопасни разходки с кучето, за монтиране на задната каишка подходящ за спокойна разходка и т., Избягвайте задавяне на кучета. ★ Лесно да се носи : тя Е много проста в чорап куче на една система, която ще ви спаси от тревоги за време на носене.Трябва само да се облича кучешка на колани на предните лапи на кучето си, след това бутона предохранительную ключалката и накрая затегнете кученце на каишка и ще можете да се насладите на разходка със своя мил домашен любимец. ★ че получавате : 1 бр. каишка заедно, които могат да се използват заедно за вашето куче или котка. ★ какъв размер да избера : Това куче сбруя има 3 размери, подходящи за малки, средни и големи кучета.Най-малкият размер на гърдите : 8,66 "-16,5" инча, размер на каишка 47,24"инча; СРЕДНИЯТ размер на гърдите : 14,17"-22,05" инча, размер на каишка 47,24"инча; Голям размер на гърдите : 15,75 "-27,56 инча", размер на каишка 47,24"инча.(Моля, проверете размера на вашия домашен любимец, преди да закупят и изберете правилния размер за закупуване). ★ Светоотражающая функция : Шлейка се регулира, всичко колан имат светлоотразяващите функция за осигуряване на сигурността на вашия домашен любимец при нощни разходки.Той е изработен от здрав найлон Оксфорд и мека възглавница, която може да защити кожата на вашето куче. ★ Шлейка за кучета с метални D-образна лети вложки за по-безопасни разходки с кучето, за монтиране на задната каишка подходящ за спокойна разходка и т.

Други функции

Най-добри сделки