.

.

UPKOCH за Еднократна употреба чаши за Кафе 3шт Контейнер за притежателя на Пластмасови и Хартиени Чаши за изплакване на устата В Банята Диспенсер за Чаши На Масата, Бе?

UPKOCH за Еднократна употреба чаши за Кафе 3шт Контейнер за притежателя на Пластмасови и Хартиени Чаши за изплакване на устата

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Abs За еднократна употреба държачи за хартиени чаши-изящна изработка, лесно се премахва, хартиена чаша не е разхвърлян, чист.Поставка за ЧАШИ за ЕДНОКРАТНА употреба - Чаши лесен за инсталиране, не е нужно да го пробиване.Покрийте, за да държи чашата далеч от себе си, и беше лесно да се изпълни.Стенен поставка за чаши-За съхранение на кафеени чаши изящна изработка изработка, лесно се премахва, хартиена чаша не е разхвърлян, чист.ОРГАНАЙЗЕР за КАФЕ от ЧАШИ - Лесен за използване, повдигнете горната част и поставете чаша вътре, което ги прави лесни за организация и съхранение.На вътрешните хартиени чаши има защитно покритие от кал, вода, прозрачен контейнер ви позволява да видите чашка вътре.Лесно се проверява и лесно се зарежда.ПОСТАВКА за ЛЕПИЛО чаши - Има капачка за защита на вътрешния хартиени от вода, това е много практично и чисто.Перфектен дизайн : Благодарение на хигиенни конвертируеми крышкам хартиена чаша не смачивается вода. просто отворете капака в горната част на опаковка, да се поставят хартиени чашки, което улеснява организация и съхранение на чаши.Осъществяване списък 3 x Опаковка за еднократна употреба чаши Характеристики Материал : ABS, диспенсер за вода за домашни любимци - Този диспенсер за чаши удобна за използване в къщи, кухни, офиси, хотели, ресторанти, партита и други пластмасови притежателя за чаши. -Цвят : както е показано на стената за съхранение на чаши - Модерен и креативен външен вид, изчистен дизайн, подходящ за повечето стилове на оформяне на диспенсера за пластмасови чаши. - Видим прозореца удобно за подаване на чаша за монтиране на поставка за чаши time. - Благодарение на дизайна на капака на картонени чаши остават чисти и спретнати, без да се създава хаос, който ги прави гигиеничной фаянс кутия за хартиени чашки. - Той е изработен от тънка изработка, за да се гарантира практичност и дълготрайност.Както и изработени от хранителни материали, тя е лесна за използване и е безопасна за употреба поставка за чаши с диспенсером за охлаждане на вода. - Размер : 28,00 X9,00 X9,00 см / 11,00 X3,54 X3 стенен калъф за чаши.Информация за продуктите : органайзер за чаши за домашни любимци Тази летва за картонени чаши за еднократна употреба, предназначени за многофункционално използване. Стойка за съхранение на чаши, визуално прозорец ви позволява бързо и да следите оставащото количество хартиени чашки.

Други функции

Най-добри сделки