.

.

Slr Цифрова Камера, Записващо устройство с 30-кратно увеличение, Детска Видеокамера с две Камери HD с дълъг режим на готовност и USB зареждане, Идеален Коледен Подарък з?

Slr Цифрова Камера, Записващо устройство с 30-кратно увеличение, Детска Видеокамера с две Камери HD с дълъг режим на готовност и USB зареждане,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Камера 1080 P】 Специално разработена за деца камера 1080 P с 30-кратно увеличение, малка и изящна, подходящ за детски ладошек 【Bezugly дизайн】 е Изработен от висококачествена пластмаса и е пригодена bezugly дизайн с мека на горивото, устойчиви на хлъзгане и триенето, защитава деликатната кожа на децата. 【С група】 Тази камера има статив и автомобилен група, които могат да отговарят на различни изисквания към снимките. 【Запис и фотография】 Поддържа както снимки, така и на запис, което позволява на децата сами да записват своите щастливи дни. 【Дълъг режим на готовност и зареждане чрез USB】 Огромен капацитет на батерията осигурява дълготрайна употреба. Батерията с капацитет от 800 mah осигурява по-голяма дълготрайност.USB Интерфейс дава възможност за лесно зареждането на батерията. 【Камера 1080 P】 Специално разработена за деца камера 1080 P с 30-кратно увеличение, малка и изящна, подходящ за детски ладошек. 【Bezugly дизайн】 е Изработен от висококачествена пластмаса и е пригодена bezugly дизайн с мека на горивото, устойчиви на хлъзгане и триенето, защитава деликатната кожа на децата. 【С група】 Тази камера има статив и автомобилен група, които могат да отговарят на различни изисквания към снимките. 【Запис и фотография】 Поддържа както снимки, така и на запис, което позволява на децата сами да записват своите щастливи дни. 【Дълъг режим на готовност и зареждане чрез USB】 Огромен капацитет на батерията осигурява дълготрайна употреба. Батерията с капацитет от 800 mah осигурява по-голяма дълготрайност.USB Интерфейс дава възможност за лесно зареждането на батерията.Параметри на продукта : Пиксел : 1080p Размер на екрана : 2.3 инча Многообразието оптично увеличение : 30 пъти сензор Тип : cmos Интерфейс за прехвърляне на данни : USB2.0 Размер на опаковката : 17,5x15,5x7 см/6,89x6,1x2,67 инча Тегло на напречното сечение : 315 g /0,69 паунда на Помещение включва : 1x Камера Bigital, 1x Ръководство за потребителя, 1x Lanyard, 1x ПИН-кода за свързване на карти, 2x кабели за пренос на данни, 2x конзолата.

Други функции

Най-добри сделки