.

.

SDUYTDG-Вградени led Отточна тръба на шарнирна връзка Прожектор в пакет от 6, Тавана лампа за очите, Телескопична лампа COB, 90 + CRI, 3000 К-6000 К-3 цвята, Комплект за подмяна на ка?

SDUYTDG-Вградени led Отточна тръба на шарнирна връзка Прожектор в пакет от 6, Тавана лампа за очите, Телескопична лампа COB, 90 + CRI,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? Осветление на пространството във всички посоки : гъвкава настройка във всички посоки за лесно задоволяване на нуждите на различните помещения в светлинни ефекти ? Надеждна конструкция : Уникални водоустойчиви конектори за мъже и жени го правят много подходящ за работа във влажна среда.Номинална мощност IC позволява на тази лампа влизат в контакт с изолятором, така че няма нужда да се притеснявате за нея се нагрее прекомерно и възникване на пожар. ? Ниво на IC : Този-вградени led лампа без резервоар има ниво на IC, който позволява контакт с изолационен материал на тавана, което означава, че разпределителните скоростна термично защитени. ? Лесна инсталация : сдържано вградено осветление, подходящи за нов декорация : използвайте шаблон за дупки в съотношение 1 : 1, за да пробиете дупки на тавана; лампа с разпределителната кутия могат да бъдат инсталирани директно на тавана, и инсталацията може да се извърши за няколко минути. ? Широк спектър от приложения : ултра-тънък корпус, по-гладко спиране на тока с 5% -100% , е съвместим с повечето диммеров, подходящи за мокри помещения, подходящи за кухня, хол, спалня, работно място, обществена зона, улици и други на различни сцени. ? Осветление на пространството във всички посоки : гъвкава настройка във всички посоки за лесно задоволяване на нуждите на различните помещения в светлинни ефекти. ? Надеждна конструкция : Уникални водоустойчиви конектори за мъже и жени го правят много подходящ за работа във влажна среда.Номинална мощност IC позволява на тази лампа влизат в контакт с изолятором, така че няма нужда да се притеснявате за нея се нагрее прекомерно и възникване на пожар. ? Ниво на IC : Този-вградени led лампа без резервоар има ниво на IC, който позволява контакт с изолационен материал на тавана, което означава, че разпределителните скоростна термично защитени. ? Лесна инсталация : сдържано вградено осветление, подходящи за нов декорация : използвайте шаблон за дупки в съотношение 1 : 1, за да пробиете дупки на тавана; лампа с разпределителната кутия могат да бъдат инсталирани директно на тавана, и инсталацията може да се извърши за няколко минути. ? Широк спектър от приложения : ултра-тънък корпус, по-гладко спиране на тока с 5% -100% , е съвместим с повечето диммеров, подходящи за мокри помещения, подходящи за кухня, хол, спалня, работно място, обществена зона, улици и други на различни сцени.

Други функции

Най-добри сделки