.

.

Десятиточечное управляемият закрепване към адаптер HK Клип. Комплект от (2). Дизайн, ожидающая получаване на патент. Прикрепете към loop QD Примка или повратна креплени?

Десятиточечное управляемият закрепване към адаптер HK Клип. Комплект от (2). Дизайн, ожидающая получаване на патент. Прикрепете към loop

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Най-НАКРАЯ се ПОЯВИ АДАПТЕР HK КЛИП за БУТАМ ЗАКРЕПВАНЕ - сега можете да използвате любимата си оружейную стропу на всички ваши винтовкахУГОЛЕМЕНИ СКОБИ за УСТА на Уста се увеличи, за да бъде домакин на множество линии и връзки.СВЕРХПРОЧНЫЙ МЕТАЛЕН МАТЕРИАЛ - Създаден, за да издържа на тежки условия за къмпинг, лов и суровото третиране на открито.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако по някаква причина сте недоволни от тези клипове, ние ще ви върнем 100% .РАЗМЕР 2 Инча, на 1,5 инча. (2) Скоби в комплекта.Най-НАКРАЯ се ПОЯВИ АДАПТЕР HK КЛИП за БУТАМ ЗАКРЕПВАНЕ - сега можете да използвате любимата си оружейную стропу на всички ваши винтовках.УГОЛЕМЕНИ СКОБИ за УСТА на Уста се увеличи, за да бъде домакин на множество линии и връзки.СВЕРХПРОЧНЫЙ МЕТАЛЕН МАТЕРИАЛ - Създаден, за да издържа на тежки условия за къмпинг, лов и суровото третиране на открито.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако по някаква причина сте недоволни от тези клипове, ние ще ви върнем 100% .РАЗМЕР 2 Инча, на 1,5 инча. (2) Скоби в комплекта.Най-накрая, управляемият закрепване към адаптер HK Клип от Ten Point Gear.Този адаптер ви позволява да използвате винтовочные сапани с превръщането на стена на винтовках тип D Loop и Ring.Сега използвайте любимата си оружейную перевязь на всички ваши винтовках.Най-НАКРАЯ се ПОЯВИ АДАПТЕР HK КЛИП за БУТАМ ЗАКРЕПВАНЕ - сега можете да използвате любимата си оружейную стропу на всички ваши винтовках.УГОЛЕМЕНИ СКОБИ за УСТА на Уста се увеличи, за да бъде домакин на множество линии и връзки.СВЕРХПРОЧНЫЙ МЕТАЛЕН МАТЕРИАЛ - Създаден, за да издържа на тежки условия за къмпинг, лов и суровото третиране на открито.Лесно използвайте въртящи се на ремъци за закрепване към вашия карабину или тактическа пушка.Много лесно е бързо да се прикрепя към стропам за бутам закрепване, а след това към винтовкам тип clip D Ring.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако по някаква причина сте недоволни от тези клипове, ние ще ви върнем 100% .Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за това, че са напълно доволни от всички наши продукти Ten Point Gear.Ние американската компания и напълно подкрепяме всичко, което ние продаваме.РАЗМЕР 2 Инча, на 1,5 инча. (2) Скоби в комплекта.

Други функции

Най-добри сделки