.

.

100 фута разходите за ниско напрежение led кабел 18AWG, 2 Проводник, предназначени за употреба на открито, Кабели за високоговорители с черупки, клас 2 на UL, устойчива на с?

100 фута разходите за ниско напрежение led кабел 18AWG, 2 Проводник, предназначени за употреба на открито, Кабели за високоговорители с черупки,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Клас 2-канален led кабели с устойчива на слънчевите лъчи, бяла обвивка от PVC 18 AWG, 2 диригент, 16 от няколко направления кабели от чиста мед на канал. Медни проводници, които не съдържат 99,99% кислород, за стена и външно приложение.Сертифициран от UL, има клас 2 NEC 725.Поредната маркировка с дължина 2 метра в низходящ ред от началото на сонда до ядрото. Висококачествени бескислородные медни многожильные тел Max Brite 18 калибър за светодиоди и ниско напрежение, кабели, сертифицирани UL клас 2, с вътрешната черупка, низковольтный захранващия кабел, проектиран специално за професионални приложения Характеристики на ПРОДУКТА : 18 AWG, 2 тел, 16 от няколко направления на кабели в канала, не съдържащи 99,99% кислород Медни проводници, Гъвкава бяла обвивка от PVC с постоянната маркировка на всеки два метра в низходящ ред от началото на сонда до ядрото, намотанный за удобство на издаване и съхранение на кабел може да се използва за ниско напрежение led проекти, Системи за сигурност, Аудиосвязи и т. Сертифициран UL за безопасност на НЕК 725 клас 2, който е предназначен за домашна и комерсиална употреба ОПАКОВКА : макара с дължина 100 фута ВИСОКО КАЧЕСТВО - 100% гарантирано удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки