.

.

CGOLDENWALL Маша за хидравличен Маркуч 8T Ръчен маркуч балсам Hydra-комплект Обжимных Машата Хидравличен Инструмент за кримпване на Маркуча за ремонт Маркуч за кондициони?

CGOLDENWALL Маша за хидравличен Маркуч 8T Ръчен маркуч балсам Hydra-комплект Обжимных Машата Хидравличен Инструмент за кримпване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Лесен за носене : Малък и лек, удобен за переноске и е широко използван за цеховых и теренна работа Голям капацитет 8 Тона : Лесно обжимает съединения от желязо и алуминий, като помага на ремонт на автомобили и рефрижераторы.Предотвратяване на течове на масло : Оригиналната технология за предотвратяване на течове на масло, устойчиво до изтичане на масло.Това спестява хидравлично масло и осигурява чистота на оборудването.Высокопрочные печати : комплектът включва печати, покриващи маркучи следните размери : 6 SRB, 6-8 SRB, 10 SRB, 12 SRB, 8, 10, 12. Възможни са различни операции и запресоване на маркучи.Приложение : Комплект хидравлични машата за маркуча на климатика е приложим за монтаж с ключ, което е много полезно при ремонт маркуч автомобилен климатик. Обхват на пресоване : 3 / 8"-7 / 8 ". Опаковка : тежкотоварни пластмасова кутия.Това е маша за хидравлични маркучи с ръчно управление, които са много полезни при ремонт на маркучи за автомобилни климатици. малки и леки, лесно да ги носите със себе си и те широко се използват в цеховете и полеви работи.

Други функции

Най-добри сделки