.

.

Кухненски съдове за съхранение на TJLSS, Кръгла Опаковка за зърно, капацитет за съхранение на овес, Контейнер за съхранение на продукти за самообслужване (Цвят: бял, р?

Кухненски съдове за съхранение на TJLSS, Кръгла Опаковка за зърно, капацитет за съхранение на овес, Контейнер за съхранение

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Изработен е от акрилни материали, траен и устойчив, защитен в продължение на дълъг експлоатационен срокЗа да се запази продукти сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.За многократна употреба контейнер за съхранение на храна, който е икономичен и экологичен.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други.Можете да ги изхвърлят купища, за да пести място - полезно устройство за вашата кухня.Характеристики : Изработен е от акрилни материали, траен и устойчив, безопасен за дълъг експлоатационен срок.Съхранявайте продуктите сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.За многократна употреба контейнер за съхранение на храна, който е икономичен и экологичен.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други.Можете да ги изхвърлят купища, за да пести място - полезно устройство за вашата кухня.Параметри : Материал : акрил Цвят : черен, бял Размер : както е показано на снимката опаковка включва : Контейнер за съхранение на ориз * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Поради различни настройки на екрана на компютъра и на дисплея действителния цвят може да се различават малко от изображението.Благодарим ви за разбирането!Херметичен прозрачен контейнер за захар, чай, зърна, семена, сушени плодове, ядки.

Други функции

Material:
Acrylic
Color:
Size:
as the picture shows
package includes : :
Rice Storage Container *1(excluding other demo products):
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error.:
2. Due to different computer screen and display settings, the actual color may be slightly different from the picture.Thanks for your understanding!:
Airtight transparent container for sugar, tea, grains, seeds, dried fruit, nuts :
Най-добри сделки