.

.

Одеало за най-добрата ти приятелка, Подаръци за рожден Ден с любов сексапил послания | Луксозно Одеяло за приятели, подарък за най-Добрата ти Приятелка, Подаръци за ?

Одеало за най-добрата ти приятелка, Подаръци за рожден Ден с любов сексапил послания | Луксозно Одеяло за приятели, подарък за

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

?НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!Какво може да бъде по-добре, за да покажа своя най-добър приятел, че да го обичаш, независимо от разстоянието между вас, отколкото безкрайни прегръдки!Те твърдят, че липсата на прави сърцето по-нежен, не сме съгласниВъзхитително проектирани подаръци, такива като нашето одеяло за приятелство, позволяват им да разбере какво точно се чувстваш!. ?МИЛО И ПРИЯТНО, сшитое от великолепни вълнен плат, това одеяло за приятелство, подобен на последните топли прегръдки, които са били с вас и вашата най-добра приятелка, само че този път не е нужно да се отказваме!Тапицерия с пухкави ръбове гарантира, че всяко докосване до нашия одеялу ще бъде божествено. ?ЛЕСЕН за Нашето луксозно одеяло, изработени с оглед на неговата трайност!Като се използва при производството само най-добрите материали, ние можем да ви уверя, че това одеяло friendship запазва своята приятна мекота пране, за миене, година след година!Препоръчително е да използвате съхраняващи цикъл със студена вода. ?ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ, ЗА двама, Нашето приятелство е твърде хубаво, за него не можеше да не го споделя!Размер 50 x 60 см, той е достатъчно голям, за да под него могат удобно да се настанят двама.Лека и дишаща, тя осигурява по-добри условия за сън, както и удобно гипоаллергенен, така че всеки може да се насладите на приятна игра!.МАШИННО ПРАНЕ : Машинно пране на този фланелевого шерп-одеяла в щадящем режим със студена вода, сушене на перална машина при много ниска температура. ?НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!Какво може да бъде по-добре, за да покажа своя най-добър приятел, че да го обичаш, независимо от разстоянието между вас, отколкото безкрайни прегръдки!Те твърдят, че липсата на прави сърцето по-нежен, не сме съгласни.Възхитително проектирани подаръци, такива като нашето одеяло за приятелство, позволяват им да разбере какво точно се чувстваш!. ?МИЛО И ПРИЯТНО, сшитое от великолепни вълнен плат, това одеяло за приятелство, подобен на последните топли прегръдки, които са били с вас и вашата най-добра приятелка, само че този път не е нужно да се отказваме!Тапицерия с пухкави ръбове гарантира, че всяко докосване до нашия одеялу ще бъде божествено. ?ЛЕСЕН за Нашето луксозно одеяло, изработени с оглед на неговата трайност!Като се използва при производството само най-добрите материали, ние можем да ви уверя, че това одеяло friendship запазва своята приятна мекота пране, за миене, година след година!Препоръчително е да използвате съхраняващи цикъл със студена вода.

Други функции

Най-добри сделки