.

.

Ubisin 10 Опаковане. Дръжки за шкафове от Полиран Никел, Дръжки от Матово Сребро, Дръжки за чекмеджета с диаметър от 5 инча/128 мм, Дръжка от Масивна Алуминиева Сплав за Ку?

Ubisin 10 Опаковане. Дръжки за шкафове от Полиран Никел, Дръжки от Матово Сребро, Дръжки за чекмеджета с диаметър от 5 инча/128

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Зашеметяващ дизайн] : Директни и ясни линии са идеални за инсталиране в различни чекмеджета и врати на шкафове в кухнята, в шкафовете, сервантах, повдигащи кутии, комодах, вратите и гардеробных, като придава на вашия дом, модерен и стилен вид [Материал] : Тяга Ubisin произведени от висококачествена алуминиева сплав, с матово никелово покритие. [Опаковка] : Вие получавате 10 опаковки дръжки на кабинета в комплект с две стандартни винта М4 с дължина 1 "и 1,57", съответните корпуса с различна дебелина.Всяка писалка индивидуално надеждно опаковани за предотвратяване на удар и надраскване. [Dimension] : Центрове дупки (куб. см) : 5 инча (128 мм), моля, проверете размера на дръжки, които ви трябват, преди да купите. [Безупречно обслужване] : Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ubisin винаги се радвам да ви помогна!. [Зашеметяващ дизайн] : Директни и ясни линии са идеални за инсталиране в различни чекмеджета и врати на шкафове в кухнята, в шкафовете, сервантах, повдигащи кутии, комодах, вратите и гардеробных, като придава на вашия дом, модерен и стилен вид. [Материал] : Тяга Ubisin произведени от висококачествена алуминиева сплав, с матово никелово покритие. [Опаковка] : Вие получавате 10 опаковки дръжки на кабинета в комплект с две стандартни винта М4 с дължина 1 "и 1,57", съответните корпуса с различна дебелина.Всяка писалка индивидуално надеждно опаковани за предотвратяване на удар и надраскване. [Dimension] : Центрове дупки (куб. см) : 5 инча (128 мм), моля, проверете размера на дръжки, които ви трябват, преди да купите. [Безупречно обслужване] : Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ubisin винаги се радвам да ви помогна!.Ubisin - производител на кухненско оборудване с шестгодишната история.Ние бяхме дълбоко ангажирани в производството на кухненско оборудване, като се стреми да предостави на клиентите си най-доброто кухненско обзавеждане.Красиви чекмеджета за шкафове могат да придават на вашите мебели изцяло нов външен вид.Изборът на подходящи чекмеджета е от решаващо значение.Всяка дръжка на шкафа премина на строг контрол на качеството.

Други функции

Най-добри сделки