.

.

Подложка за мишка, RGB Геймърска Подложка за мишка, Led Удължен подложка за мишка, Много Големи Меки Подложки за компютърна клавиатура, Голям подложка за мишка с диаго?

Подложка за мишка, RGB Геймърска Подложка за мишка, Led Удължен подложка за мишка, Много Големи Меки Подложки за компютърна клавиатура,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?⚡【14 режима на осветление RGB】 led мат за мишки е предвидено 14 видове режими на осветление, RGB, включително червено, синьо, зелено, лилаво, синьо, жълто, бяло и дихателни светлини, осигуряващи визуален цветен и светлинен ефект ⚡?【Голям размер】 Подложка за мишка xxl размер 31,5x11,8 инча е много подходящ за вашата мишка и клавиатура и могат да се движат свободно.Подходящ за всички типове клавиатури и мишки, осигуряване на достатъчно пространство за професионални игри или за работа в офис. ?️⌨️【ГЛАДКА повърхност И нескользящая основа】 повърхността на голяма подложка за мишка изработена от най-добрите на влакнести материали, обезпечаващи сверхгладкую повърхност и точно позициониране на мишката.Долната част от игралния подложка за мишка RGB е изработена от мека плъзгане гума, която позволява здраво прилепва плътно до работното място и повишава устойчивостта. ?️⚡【ЛЕСНА употреба 】 разширени подложки за мишки се захранват от USB, щепсела и да играе, са лесни за използване.Управление на режима на осветление с един бутон.Натиснете веднъж, за да промените режима на осветление, кликнете два пъти, за да промените яркостта, натиснете и задръжте за около 3 секунди, за да включите / изключите. ?⚡【Услуги】 Геймърска подложка за мишка оборудван кабел micro USB и ръководството на потребителя.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. ?⚡【14 режима на осветление RGB】 led мат за мишки е предвидено 14 видове режими на осветление, RGB, включително червено, синьо, зелено, лилаво, синьо, жълто, бяло и дихателни светлини, осигуряващи визуален цветен и светлинен ефект. ⚡?【Голям размер】 Подложка за мишка xxl размер 31,5x11,8 инча е много подходящ за вашата мишка и клавиатура и могат да се движат свободно.Подходящ за всички типове клавиатури и мишки, осигуряване на достатъчно пространство за професионални игри или за работа в офис. ?️⌨️【ГЛАДКА повърхност И нескользящая основа】 повърхността на голяма подложка за мишка изработена от най-добрите на влакнести материали, обезпечаващи сверхгладкую повърхност и точно позициониране на мишката.Долната част от игралния подложка за мишка RGB е изработена от мека плъзгане гума, която позволява здраво прилепва плътно до работното място и повишава устойчивостта. ?️⚡【ЛЕСНА употреба 】 разширени подложки за мишки се захранват от USB, щепсела и да играе, са лесни за използване.

Други функции

Най-добри сделки