.

.

Малка Сгъваема Кошница за съхранение, Сгъваема Кошница за багаж от здрава Тъкан, Кубични Дръжки за Организиране на рафтовете, Детска Домашен кабинет и Офис (Cube-Сив)

Малка Сгъваема Кошница за съхранение, Сгъваема Кошница за багаж от здрава Тъкан, Кубични Дръжки за Организиране на рафтовете, Детска

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Размер】 11,81" (Д) X1181 (В) /30 см (Д) X30 см (Ш) X30 см (В). 【Отличен материал】 Кошница за съхранение на Бин изработени от здрав и привлекателен лен отвън и ЕВА вътре, лигавицата на TC.Подсилен горната метална референтна рамка за поддържане на по-голяма цялост на конструкцията,Две дръжки улесняват переноску. 【Многофункционално използване на】 Използвайте като кутии за организация на гардероба, кошница за дрехи, кутии за съхранение на играчки в детската стая, дневната, детската, за организиране на пералня, кухня, за съхранение шкафове, котка, подходяща за детски играчки, книги, дрехи, одеяла и други неща.Защо са избрали нашата голяма чанта за съхранение? - 11,81" (Д) X11.81 (В) /30 см (Д) X30 см (Ш) X30 см (В). - Сгъваема конструкция за компактно и лесно съхранение. -Многофункционалност, подходящи за всяко място, като пералня, спалня, кухня и градина.Характеристики : Перфектен органайзер за игрални зали, като ви позволява да съхранявате играчки, книги, кубчета, плюшени играчки животни, играчки от няколко части, комплекти влакове или настолни игри.Страхотна кошница с достатъчно място за съхранение на пледа, възглавници и материали за четене или като кошници за бельо.

Други функции

Най-добри сделки