.

.

TYRY.Клип за залъгалка HU за малки момичета и момчета, Държач за биберон с капаци, Неутрални клипове-binky, Универсално подходяща за всички стилове пустышек, Каишка за би?

TYRY.Клип за залъгалка HU за малки момичета и момчета, Държач за биберон с капаци, Неутрални клипове-binky, Универсално подходяща за всички

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

В нашите притежателя-клипсах за пустышек се използва мека тесьмаНяма вкус и мирис и не съдържа BPA, фталатов, кадмий, олово, PVC или метал.Скоби за пустышек с лямками лесни за почистване и ефективно предотвратява развитието на бактерии.Дървена клипса от неръждаема стомана, с три дупки, добре прилепнала към дрехите, без да наранява нея.Нашият клип не поцарапает кожата на вашето бебе, той е прилепен към облеклото и лесно могат да издържат теглото на движенията на детето.Благодарение на солидна линия и специална възел в края, вие можете да използвате този каишка на повечето видове пустышек (с пръстен или без), играчки за никнене на млечни зъби, детски одеялах, слюнявчиках и т. Ярки цветове ще стимулират зрителни, двигателни и сетивни способности, помага да развиват познавателните и малък мотор. Опаковани в изискана подарък кутия клип за залъгалка го прави идеален подарък за детската душа, рожден ден или всеки специален повод.Опаковани в изискана подарък кутия клип за залъгалка ще се превърне в идеален подарък на детски празник, рожден ден или друг специален повод.Унисекс, прическа, подходящи за момчета и момичета, безопасност на продукти няма да навреди на вашето дете. ?【На качеството на сигурността на】 Щипки за зърната-биберон, изработени от мека дантела, а висококачествени материали могат да се перат и тя е здрава.Зажимная корона разполага с три дупки, за да се предотврати задушаване, което го прави по-безопасна за бебета и отговаря на изискванията за изпитване CPSIA.Не съдържа BPA, PVC, кадмий, олово, фталатов или метали.Никакъв особен мирис. ?【Уникален дизайн】 Ние сме първият и единствен продавач, който използва сладък потребителски модел за малките момчета и момичета от плат с лямками, които не само са уникални, но и стилен и много удобен апарт.Дървена скоба от неръждаема стомана-лесно силикон.Веригата за пустышек ръчно изработени по поръчка, възстановяване, поради проблеми с качеството не се допускат. ?【Многофункционално използване на】 Скоба за биберон може да бъде прикрепен на повечето марки детски играчки-пустышек и прорезывателей.Дръжте залъгалка и силиконови зъбчета на вашето бебе да е под ръка, за да те не паднаха с мръсни секс или не са изгубени. ?【Различни цветове и сладък модел】 Този скоба-държач за биберон е с ярки цветове, а сладък модел допринася за визуален възприятия, движение и докосване на развитието на мастило в света.

Други функции

Най-добри сделки