.

.

EXCEART Точков Бормашина Тава За Инструменти, Аксесоари за Бродерия Сгъваем Инструмент Сгъваем Скоба Мулти-лодка Държач за Тава Инструменти За Съхранение на Кристал ?

EXCEART Точков Бормашина Тава За Инструменти, Аксесоари за Бродерия Сгъваем Инструмент Сгъваем Скоба Мулти-лодка Държач за Тава

BGN 3.49

Брой продукти
На склад

СиликонТава за диамант бродерия : органайзер за инструменти с 4 тарелками.Перфектен дизайн прави играта много по забавнее и по-лесно.Органайзер за аксесоари : Цвят : Бял, черен.Титуляр : Това наистина прави САМ много по-лесно и спестява много време.Писалка притежател : Подходящ за всички видове диаманти, независимо от това, квадратни те, кръгли, пълна или частична сверловка.Органайзер за тави за пробиване : това ще направи процеса си боядиса по-лесно и приятно.Пратката включва 1 х тава 4 х чиния Характеристики -Размер : прибл.59 см органайзер за аксесоари. - Това ще направи вашия процес colorization комплекти за бродерия по-лесно и приятно. - Материал : Силикон титуляр. - Подходящ за всички видове размери, частично или пълно пробиване, квадратна или кръгла стенопис с диамант табела за съхранение. - Това значително улеснява работата над рисувани кристали, и можете да си тръгне, без да се притеснявате за това, че диамантите се разпада по целия аксесоари за бродерия. - едновременното използване на пет допълнителни цвята складного скоба. - Така е много по-лесно и много по-бързо при създаването на голям организатор за изготвяне на кристали.Информация за стоки, Диамантени художествени Този набор от инструменти за colorization кристали ще ви помогне правилно да поставите диаманти в различни цветове при рисувах и бързо да ги намерите, когато е необходимо, особено при раскрашивании големи кристали.Diamond тава със собствените си ръце Е значително ще спести вашето време и удоволствие от рисуване.

Други функции

Най-добри сделки