.

.

KALLORY 2 бр. Полезни Пуховки За Тен, компактна пудра, Коректор, Възглавница, Козметичен Женски Овалния Крем, Ъгли, Тампони За Очи, Въздух и Гъба За Грим, Ронлива Овалния ?

KALLORY 2 бр. Полезни Пуховки За Тен, компактна пудра, Коректор, Възглавница, Козметичен Женски Овалния Крем, Ъгли, Тампони За Очи, Въздух

BGN 3.49

Брой продукти
На склад

ГЪБА ЗА ПРАХ ЗА ЛИЦЕ - гъвкава и здрава, без прекомерен усвояване на прахКОЗМЕТИЧНА ПУХОВКА за ПРАХ - това е бърз и лесен начин за нанасяне на тонален крем, който е идеално замества четката и освобождава ръцете.ПУХОВКА за ронлива прах - това е бърз и лесен начин за нанасяне на тонален крем, който е идеално замества четката и освобождава ръцете.Подходящи за основа под ГРИМ - Идеално средство за нанасяне на тонален крем, консилера, руж, хайлайтера.Може да се използва и за друг грим. слоеная прах - висококачествени материали не вредят на вашата нежна кожа.Пратката включва 2 x пуховки Особености -Идеална пуховка за да създадете очарователен и модерен грим. - Размер : около 7,00 X5,00 X2,00 см/ 2,75 X1,97 X0,79 инча. - Лека и компактна за удобно носене. - Тези пуховки са подходящи за налягане, лекувани прах, тонални прах, ронлива прах, прах за лице, прах за тяло, бебешка пудра и т. - Материал : полиуретан. - Отлично подходящ за използване в салон, у дома или при пътуване.Освен това, е подходящ за професионална употреба. - Материал премиум-клас не причинява вреда на вашата нежна кожа.Информация за стоки, Лицева гъба за прах Пуховка за прах много пухкави, приятна за кожата, чудесно за момичета или бебета, приятна нежност.Подходящи за основа под грим Тази пуховка отлично подходящ за всякакъв вид ронлива прах, прах за тялото или минерална прах.Ронлив пуховка за прах Лесно се нанася равномерно, повече не губете време си захар.

Други функции

Най-добри сделки