.

.

Самозалепващи Формоване довършителни SUJIAMEI Огледален дизайн, декорация на стени / таван / рамки за огледала / мебели от неръждаема стомана (0,39 инча * 16,4 фута дълъг, Ог?

Самозалепващи Формоване довършителни SUJIAMEI Огледален дизайн, декорация на стени / таван / рамки за огледала / мебели от неръждаема

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Специален материал】 огледално покритие от неръждаема стомана 8КВисококачествен избор на материал, точно коване, устойчивостта на цветовете.Устойчивост на надраскване, износване, окисляване, корозия, за сигурност и защита на околната среда. 【Уникален дизайн】 Спестява време, пари и разходите за труд по време на работа.Богат размер, цвят и широка селективност.Гъвкав, здрав и самоклеящийся, лесно се поддава на корнизи, отклеивается от обратната страна на лепило, лесно се поставя и уплътнения (на разположение за занаяти и големи проекти украса).Ультратонкая дебелина, безшевно прилепване към склеиваемой повърхността, красиво и модерно. 【Широко приложимо】 Декор за всичко у дома, като хол, спалня, баня, кухня и други фона на стени, таван, мебели за дома кантиране, ъгъл, пол и така нататък.Тази декорация е с хубав блясък, лесно за почистване, тя дълго време се използва като нова.Тя може да озарява добър живот. 【Топло съвет】 поради ръчно измерване на отклонения на дебелината е около 1 мм. Преди монтаж се уверете, че продуктът выпрямлено и стена е почистена, моля, обърнете внимание на сигурността и сложете ръкавици. 【Следпродажбено обслужване】 Гаранция, резервни части за поддръжка, без никакви проблеми.Ако имате някакви оплаквания, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви осигурим замяна, или ще ви възстановим парите.Вашето удовлетворение е нашата основна цел.

Други функции

Най-добри сделки