.

.

YJOQOKOA Мълет Перука Pixie Cut Перуки, изработени От Човешка Коса 1980-те и 1990-те години Перуки Черни Жени Pixie Перуки С Бретон Къса Перуки Pixie Cut None Дантелени Предната Перуки н?

YJOQOKOA Мълет Перука Pixie Cut Перуки, изработени От Човешка Коса 1980-те и 1990-те години Перуки Черни Жени Pixie Перуки С Бретон Къса

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

1 Материал коса : Перуки Мълет, изработени от 100% човешка коса, мека, гладка като коприна, с минимален отлагания, без entanglements, удобни за кожата. плътност 150% с детски коса. Цвят на косата : YJOQOKOA предлага 5 различни цвята човешки перуки от кефал за черни жени на избор, всеки цвят е подходящ за най-различни форми на лицето.Освен това, тези кратки перуки, изработени от човешка коса е лесно за носене и се полага.Той е готин, секси, привлекателна, мила.Те са подходящи за всеки. Прическа : Нашият перука Мълет Pixie Cut изглежда много естествено, тъй като вашата собствена коса, белите дробове и стръмни перуки за черни женски човешки косъм.Това ще ви даде по-очарователна красота и атрактивен външен вид. Размерът на покрива : Тези перуки, изработени от човешка коса Мълет са регламентирани и не са необходими игли или лента.Перука pixie винен цвят може да се обърне за повечето жени 70-80-90-те години.Какво трябва да направите, е само да се регулира куки вътре капсула до желания размер, съответстващ на главата си.Перука с две безплатни капачки за перука. Услугата : 30 дни без причина за връщане.Отлично обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Описание на продукта.Марка перука : YJOQOKOA.Материал на перука : 100% бразилски човешка коса.Цвят на перуката : 99 J #. Стил на перука : перука от кефал.В комплекта са включени : 1 перука + 2 капачка. Перука от кефал за жени. Идеални перуки от кефал с бретон.Вероятно, това е най-добрият начин да се справят с тънък косъм.Не забравяйте, къс бретон сега в тенденция!. Страхотна, секси, привлекателна, мила : ето как може да се определи тази променлива прическа pixie.Размер шапки за перуки от кефал.Размер на перуки от кефал се регулира и лепилото не е необходима, така че да можете бързо да се адаптира към вашите предпочитания и никога не се притеснявате за размера на главата.Кратък черна перука с каишка отзад.можете да се коригира.Приложими случаи.Кратък черна перука е подходящ за модни ревюта, сватби, cosplay, костюми, всекидневна употреба. лесно се носят и универсално в различните ситуации, вие ще бъдете в центъра на вниманието на публиката.Цветен дисплей перука Мълет.

Други функции

Най-добри сделки