.

.

Детска помещение CUIFATI, 2,0-инчов 20-Мегапикселов Детски Цифрови Селфи-фотоапарати за деца, Детски цифров фотоапарат с 32 GB SD карта, най-Добрите подаръци за Рожден Ден, з?

Детска помещение CUIFATI, 2,0-инчов 20-Мегапикселов Детски Цифрови Селфи-фотоапарати за деца, Детски цифров фотоапарат с 32

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

[Видео с резолюция от 20 Мегапиксела и разделителна способност от 720 P HD] : Нашата наскоро обновената детска фотоапаратът е снабден с 20-мегапикселова предна и задна двойна камера с 8-кратно цифрово увеличение 2-инчов HD-екран за по-добра защита на зрението на вашето дете.Тази цифрова камера за деца - добър избор е за начинаещи, за да научите снимка и ще им помогне да изпълни мечтата на малкия фотограф за деца. [Образователна играчка за деца] : нашата детска дигитална камера с много функции, включително снимки, видео запис, възпроизвеждане, непрекъсната стрелба и т., Игриво, може значително да подобри практическите умения на вашето дете и мисленето му, помага му да стоят настрана от мобилни телефони и компютри.Родителите вече не е нужно да се притеснявате за това, че децата им винаги крадат телефон, за да играете. [Акумулаторна лифт с капацитет 600 mah и 32 GB голям капацитет] : Тази детска селфи-камерата има вградена акумулаторна батерия с капацитет 600 mah, която може да работи в продължение на 2-3 часа при пълно зареждане.Поддръжка на 32 GB TF карта (не е включена в комплекта) може да се съхранява повече от 2300 снимки или стотици видео, повече не сожалейте за ниско энергопотреблении или малък капацитет за запис на вашия щастлив да се забавляват с децата си. [Защитен от падане силикон-мек материал, лесен за носене] : тази детска цифрова камера е изработена от сверхмягкого силиконов противоударного материал, който предпазва от падане и счупване.Здрава и сигурна за децата, с приятен и удобен калъф за носене шнурком, децата могат да се мотае си мини-играчки камерата на врата!. [Идеален подарък за подрастващи деца] : детски фотоапарат поддържа няколко езика, нашата мини-играчка място - идеален подарък за Коледа, рожден ден, празник, е подходящ за момчета и момичета 3-12 години.Ако има някакви проблеми с нашите детски фотоапарат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и помогнем в рамките на 24 часа. [Видео с резолюция от 20 Мегапиксела и разделителна способност от 720 P HD] : Нашата наскоро обновената детска фотоапаратът е снабден с 20-мегапикселова предна и задна двойна камера с 8-кратно цифрово увеличение. 2-инчов HD-екран за по-добра защита на зрението на вашето дете.Тази цифрова камера за деца - добър избор е за начинаещи, за да научите снимка и ще им помогне да изпълни мечтата на малкия фотограф за деца. [Образователна играчка за деца] : нашата детска дигитална камера с много функции, включително снимки, видео запис, възпроизвеждане, непрекъсната стрелба и т., Игриво, може значително да подобри практическите умения на вашето дете и мисленето му, помага му да стоят настрана от мобилни телефони и компютри.Родителите вече не е нужно да се притеснявате за това, че децата им винаги крадат телефон, за да играете.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Camera Toy
Material:
ABS+Silicone
Color:
White
Screen:
2.0-inch color screen
Pixel:
20MP
Video Resolution:
720P
Functions:
Photography, continuous photo taking, timing, filter, stickers and so on
Storage:
Supports up to 32GB memory card (not included)
Battery Type:
600mAh lithium battery
Charging Time:
1.5-2 hours
Working Time:
2-3 hours
Package List:
1 x Camera :
1 x USB Cable :
1 x Lanyard:
1 x Manual :
Note:
Memory card (not included) must be inserted before use. :
Най-добри сделки