.

.

Електрически Отжимной Чистач, Безжична електрическа четка за почистване с кутия за течности за съхранение на почистването формула, 4 Сменяеми глави четка и регули?

Електрически Отжимной Чистач, Безжична електрическа четка за почистване с кутия за течности за съхранение на почистването формула, 4 Сменяеми

BGN 12.13

Брой продукти
На склад

【Идеален помощник в домакинството】 Този електрически отжимной скрубер е новото, което променя живота на безжични преносими домакински инструмент за почистване, който не само намалява стреса върху вас, но и може ефективно да се намали времето за прибиране на реколтата от два пъти, което ви позволява да се освободите от досадна домашна работаТова ви позволява да почистите, без навеждане и без да стане на колене, да се грижат за своята талия и ставите, докато се наслаждавате на удобството, приносимым технология!. 【Мощно плоско дъно : покрива големи площи, като твърди подови настилки, теракот, стени; Четка с остър ъгъл : отличен за почистване на ръбовете на плочките, ъгли и труднодостъпни места; Малка кръгла четка : чудесно за кухни, прозорци, плочи. 【С плоско дъно за почистване : покрива големи площи, като твърди подови настилки, теракот, стени; Четка с остър ъгъл : отличен за почистване на ръбовете на плочките, ъгли и труднодостъпни места; Малка кръгла четка : чудесно за кухни, прозорци, плочи. 【С ресурс за почистване и водонепроницаемостью IPX7】 Автоматична чистящая четка може да се използва както на закрито, така и на улицата, а нивото на водоустойчивост достига IPX7. Може да се използва във влажна среда.Не забравяйте, че не трябва напълно да потъвам горната батерия във водата.Ротационен скрубер с воден спрей също е снабден с резервоар за вода с обем 50 мл, която може да изпълни почистването течност.Натиснете бутона за пръскане очищающей вода по време на процеса на почистване, за да се направи почистването по-ефективна. 【Най-обмислен подарък и сервизно обслужване】Четка за почистване на батерията е лек и портативен дизайн, което я прави идеален подарък за семейството и приятелите.Компанията Sybedu се стреми да предоставя на нашите клиенти висококачествени скрубери за душата. Ако в рамките на 365 дни се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще замени или ще възстановим парите си в пълен размер.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас.Ние ще ви помогнем в разрешаването на проблема в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки