.

.

VALICLUD/ 1 комплект от Поли-опаковки в Деня на Св. Патрик, Зелена Газова пола, Рокля с къс ръкав за малки момичета, Зелена Пола на Деня на Св. Патрик, Рокля за изказвания з?

VALICLUD/ 1 комплект от Поли-опаковки в Деня на Св. Патрик, Зелена Газова пола, Рокля с къс ръкав за малки момичета, Зелена

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Подходящи за детска подпори за фотография, детски подаръци, празнични партита, интерактивни игри между родители и деца и т С определена еластичност, не е лесно да се колебае, удобна и еластична талия.Добро качество, мека текстура, здрав, приятен на чорап, удобни и дишащи.Пухкави и стилна, добра еластичност и пропускливост на въздух.Създайте добри спомени за семейството си, и нека тя ще се превърне в съкровище.Подходящи за детска подпори за фотография, детски подаръци, празнични партита, интерактивни игри между родители и деца и т. С определена еластичност, не е лесно да се колебае, удобна и еластична талия.Добро качество, мека текстура, здрав, приятен на чорап, удобни и дишащи.Пухкави и стилна, добра еластичност и пропускливост на въздух.Създайте добри спомени за семейството си, и нека тя ще се превърне в съкровище.Описание на Това красиво детско рокля-пакетче ярко-зелен цвят и ярки форми, които правят бебе уникална и красива.Това определено е един добър избор за вас.Тази красива рокля сшито от материали с добро качество, мек и подходящ за деца.Характеристики-Материал : полиестер-памук + прежда от влакна памук-Добро качество, мека текстура, здрава, хубава в чорап, удобни и дишащи, -Има известна еластичност, не е лесно да се колебае, удобна и еластична талия.-Пухкави и стилна, добра еластичност и пропускливост на въздух.-Подходящ за подпори за детска фотография, детски подаръци, празнични партита, интерактивни игри между родители и деца и т.- Създаване на добра памет за семейството си и нека тя ще се превърне в съкровище.Пакетът включва 1 x обличам 1 x лента за коса 1 x чифт обувки.

Други функции

Най-добри сделки