.

.

Многофункционална Четка За почистване на превозното средство, Средство за Премахване на Замъгляване с предното стъкло, Тампони от Микрофибър, Чистачка, Кърпа за п?

Многофункционална Четка За почистване на превозното средство, Средство за Премахване на Замъгляване с предното стъкло, Тампони от Микрофибър,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

??Ергономичен и иновативен начин за почистване на стъклата на вашия автомобил!Обелват се вътрешно стъкло на колата, не се прилага усилия ??Това е средство за измиване на автомобилни прозорци от микрофибър има кърпа от микрофибър, с която лесно почистване на автомобилни стъкла.Пълен контакт с него позволява лесно да достигне до ъгли и други трудно достъпни места. ??Средства за миене на прозорци от микрофибър е много подходящ за отстраняване на замъгляване и изсушаване на въздуха.Може да се използва за вътрешни и външни прозорци, подходящи за леки автомобили от всички размери, камиони, ванове и джипове.Тя може да се използва за трудно достъпни прозорци, телевизори, стъклени стени, стъклени огледала и дори на подове. ??Моющаяся уплътнение от микрофибър ви позволява да изтриете повече мръсотия и лесен за почистване.Много подходящ за инструменти за отстраняване на замъгляване и изсушаване на въздуха.Тя може да се използва за почистване на домове, телевизори, екрани, огледала и дори на подове. ??Включва вграден отвор за захващане, идеално за по-лесно захващане на прахосмукачка на една кука.Глава на четка с линия от микрофибър / пластмасова дръжка, лесен за почистване на предното стъкло. ??Ергономичен и иновативен начин за почистване на стъклата на вашия автомобил!Обелват се вътрешно стъкло на колата, не се прилага усилия. ??Това е средство за измиване на автомобилни прозорци от микрофибър има кърпа от микрофибър, с която лесно почистване на автомобилни стъкла.Пълен контакт с него позволява лесно да достигне до ъгли и други трудно достъпни места. ??Средства за миене на прозорци от микрофибър е много подходящ за отстраняване на замъгляване и изсушаване на въздуха.Може да се използва за вътрешни и външни прозорци, подходящи за леки автомобили от всички размери, камиони, ванове и джипове.Тя може да се използва за трудно достъпни прозорци, телевизори, стъклени стени, стъклени огледала и дори на подове. ??Моющаяся уплътнение от микрофибър ви позволява да изтриете повече мръсотия и лесен за почистване.Много подходящ за инструменти за отстраняване на замъгляване и изсушаване на въздуха.Тя може да се използва за почистване на домове, телевизори, екрани, огледала и дори на подове. ??Включва вграден отвор за захващане, идеално за по-лесно захващане на прахосмукачка на една кука.

Други функции

Най-добри сделки