.

.

3D Статуя на Буда Силиконова Форма за Направата на Свещи Форми за Сапуни Ръчно изработени от Полимерна Глина Производител на Мухъл САМ Занаят Форми за Свещи от Сили?

3D Статуя на Буда Силиконова Форма за Направата на Свещи Форми за Сапуни Ръчно изработени от Полимерна Глина Производител на Мухъл

BGN 10.36

Брой продукти
На склад

♠ Силиконови форми с незалепващо покритие за лесно придават полимерную формата, формата не са напукани, лесни за почистване без проникване ♠ Изработен е от силикон, екологично чист, нетоксичен, гъвкав, за многократна употреба и издръжлив. ♠ Също е подходящ за приготвяне на шоколад, празни приказки, шоколадови бонбони, декорация на торти и т. ♠ Идеален за направата на свещи, сапуни, продукти от глина и епоксидна смола и т. ♠ Диапазон, приложими температури от -40 ℃ до 230 ℃, може да се използва в микровълнова, хладилник и съдомиялна машина. 3 D Статуя на Буда силиконова форма за направата на свещи, форми за ръчно изработени сапуни, форма за извършване на полимерна глина, форми за свещи "направи си сам", силикон 100% абсолютно нов и качествени Характеристики : Изработен е от силикон, екологично чист, нетоксичен, гъвкав, за многократна употреба и здрав.Силиконови форми с незалепващо покритие за лесно придават полимерную формата, формата не са напукани, лесни за почистване без проникване.Идеален за направата на свещи, сапуни, продукти от глина и епоксидна смола и т. Също е отличен за приготвянето на шоколад, празни приказки, шоколадови бонбони, декорация на торти и т. Обхват на допустимите температури от -40 ℃ до 230 ℃, може да се използва в микровълнова, хладилник и съдомиялна машина.Идеално за това, че вие и семейството ви правили занаяти заедно.Технически характеристики : Материал : силикон Размер : приблизително 8x9,7 см/3,15x3,82 инча, размерите са посочени на снимките.Цвят : както е показано на снимките Опции за стилове на : 01, 02, 03, 04 Брой : 1 бр. Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Формата за свещи (други аксесоари демо на снимката не са включени!).

Други функции

Най-добри сделки