.

.

Комплекти винтове и болтове в гама - 200ШТ Набор от гайки и болтове от неръждаема стомана, Машинни винтове с кръстни винт M4 в Кутията с Инструменти, за да се чекмеджет?

Комплекти винтове и болтове в гама - 200ШТ Набор от гайки и болтове от неръждаема стомана, Машинни винтове с кръстни винт M4 в Кутията с Инструменти,

BGN 8.47

Брой продукти
На склад

КАЧЕСТВЕНИ материал : Нашите разнообразни болтове и гайки са изработени от неръждаема стомана 304 (SS304), антикорозионна и устойчива на корозия, здрав и издръжливДостатъчно количество : Този комплект винтове включва 50 бр. шайби и свързани с тях инструменти, осигуряващи достатъчно материали, за да отговарят на общите си нужди в работния проект.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Тези винтове и гайки са опаковани в твърда картонена кутия и самозакрывающийся опаковка, която осигурява удобно съхранение и транспорт.В случай, че мебели не е предварително перфорирована, използвайте предоставено от нас тренировка на дърво M4.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Тези гайки и болтове са широко използвани в домакинството, като например в помещения, повдигащи кутии, тумбочках, гардеробных и т. Идеалният подарък за мъжа, който стои на събирането. 100% доволни : Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента, и свободно да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми или въпроси.

Други функции

Най-добри сделки