.

.

Wenosda Слайд проектор факел Проектор, лампа Малки факли лампа за фенерче на Aicc модул за Обучение лека нощ преди лягане за дете, Деца, Бебета, деца, деца (26 букви)

Wenosda Слайд проектор факел Проектор, лампа Малки факли лампа за фенерче на Aicc модул за Обучение лека нощ преди лягане за дете,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Чудесен компаньон за деца преди лягане】 Костюм съдържа една тема : 26 букви; използвайте фенерче, за да проектира наоколо, позволете на децата си да влезе в магически свят на животните, не само да спи весел, но и успокояване на бебето преди лягане, използвайте го, за да се насладите на топлото игра на родители и деца! 【Лесна употреба】 Просто сменете слайд чрез издърпване на пластмасовия капак, след което поставете избрания диск и завъртете или настройте диска за наблюдение на проецируемым изображение; размер е много подходящ за детето, лесен за носене, може да се използва като фенерче, за да даде на децата чувство за сигурност през нощта!. 【Забавни играчки за ранно обучение】 Нека децата да виждат оптичен здравия разум.Обектив може да фокусира, и проецируемые изображения на различни разстояния ще изглежда по различен начин, какво чудо!Обучение по време на игра, выучив 26 букви, те ще се зарадват децата.Както и стимулируйте любопитството и въображението на детето. 【Безопасни и висококачествени материали】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чисти нетоксични материали, а гладки ръбове и няма да навредят на малките ръце на децата.(Батерии тип АА в комплекта не са включени). 【Гаранция за обслужване на】 24-часово обслужване на клиентите.Всички проблеми, свързани с нашите стока, моля, изпратете ни електронно писмо, ние с удоволствие ще ви помогнем ефективно да ги реши.Характеристика : искате да Се насладите на топлия семеен занимание?Искате да имате весел и ярък инструмент за началото на обучението?Вие искате детето ви да е по-бързо се успокои?Опитайте тези 26 буквален огоньков! 1, Забавни играчки преди лягане : Покажете различни 26 букви на живот, чрез вмъкване на различни слайдове, забавляват преди лягане, че детето вече не се страхува от тъмното.Когато бебето плаче, включването му може да позволи на детето бързо се успокои и разгледай снимки. 2, Образователно значение : Оставят книгите настрана, не позволявайте на децата да слушат едностранно и позволявайте на децата да изразяват идеите си с помощта на слайдове.Това може не само да се стимулира тяхното въображение, но и да развива езиковите умения на децата им и способността за логичното мислене.Това е страхотна играчка за ранното развитие! 3, Безопасни и висококачествени материали : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чисти нетоксични материали, а гладки ръбове и няма да навредят на малките ръце на децата.

Други функции

Най-добри сделки