.

.

IDOPIP Спортни Комплекти за жени, Комплект от 2 теми, Дрехи за Йога, Безшевни Спортен Сутиен, Съкратен Топ + Гамаши с Висока Талия, къси Панталони, Комплект за Спортни Об?

IDOPIP Спортни Комплекти за жени, Комплект от 2 теми, Дрехи за Йога, Безшевни Спортен Сутиен, Съкратен Топ + Гамаши с Висока Талия,

BGN 10.11

Брой продукти
На склад

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаИздърпайте закопчалка.Само ръчно пране. ✤✤【Женски костюм за йога от две части】 Женски комплект дрехи за йога от 2 теми, монофонични съкратен топ с къс / дълъг ръкав, спортен сутиен и безпроблемно гамаши за йога с висока талия, спортни плътно прилепнали шорти с контрол на корема, панталони, спортни облекла за фитнес, спортен костюм за спорт.Основен спортен костюм за практикуване на йога в салона, прост, но елегантен дизайн, който ще ви даде модерен външен вид. ✤✤【Обикновена съкратен блузи с къс /дълъг ръкав 】 Дамски спортни укороченная тениска за практикуване на йога и фитнес център с къс/дълъг ръкав, обикновен карамел цвят, цветни разпечатки под формата на тай-коса, къси ръкави, през цялата силует, закопчалки за копчета, укороченная дължина, стегнато. Мек поддържащ спортен сутиен без шевове, дълги панталони с висока талия в тон, суперэластичный колан осигуряват ефект за контрол на корема и помагат да докаже своята идеална фигура. ✤✤【Безшевни къси панталони за йога с висока талия Панталони 】 Дамски къси панталони за йога с висока талия и късо странично джоб за тренировка на корема, велосипедни шорти за бягане, гамаши от ликра.Разработен от еластичен разширено колан с висока талия, за по-добър контрол на корема; Странични джобове за обзавеждане; Дугообразный дизайн на задните части, придающий вашата ягодице изчистен вид сочни праскови, идеално формиращ хълбока, показваща си очарователен и секси извивка.Това не само ще ви свещеника по-секси, но и ще помогне да остане такова, когато се изпълняват клекове. ✤✤【 Дишаща и еластична тъкан】 Женски тренировъчен костюм, 2 броя, безшевни гамаши за йога с висока талия, къси панталони с дълъг ръкав, със скъсен покрив, комплект спортни облекла, изработени от высокоэластичной полиестерен плат, осигурява лекота на движенията, усещане за мекота и гладкост в ръцете с добра пропускливост на въздуха.Плат не само е висока еластичност, но и да има добра устойчивост на отскок.Освен това, тя е дишаща, абсорбира влагата и отделя пот, която изсъхва бързо. ✤✤【Поводи】Съответния комплект лууз облекла, подходящи за ежедневна активен начин на живот, такова като на спорт, йога, физически упражнения, фитнес, зала за фитнес, ходене, джогинг за джогинг, колоездене, бокс, боулинг, тенис на маса и всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.Само си представете, в хубав уикенд, когато тръгнал за работа в тези спортни костюми, ще изглежда млад и енергично!.Състояние : Нови с бирками Опаковката включва : 1 бр. сутиен-топ + 1 чифт панталони Материал : полиестер Характеристики : Еластичен колан, висока талия, карамел цвят, обикновен, оборудвана приятелка е Подходящ за жени : Зона с висока засаждане за контурирования тяло, плътен плат осигурява упражнения и подкрепа.

Други функции

Най-добри сделки