.

.

Чанта-портфейл ROMIELA за iPhone 14 Pro Max с каишка през рамото си, Ватиран Кожена кесия на съвсем малък, [Поддръжка за безжично зареждане], [ЗАКЛЮЧВАНЕ на RFID] Чанта-портфейл с ?

Чанта-портфейл ROMIELA за iPhone 14 Pro Max с каишка през рамото си, Ватиран Кожена кесия на съвсем малък, [Поддръжка за безжично

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Е съвместим с】 Тази чанта-портфейл е подходящ само за i Phone 14 Плюс 6,7 инча (2022) 【Голям капацитет】 : Оставете достатъчно място за повече от 10 карти, а също и за 15 кас и вашите ключове, включително документи за самоличност, кредитни карти, дебитни карти, пари и други ежедневни неща. 【Поддръжка за безжично зареждане】 : Вграден магнитен пръстен, съвместимо с обичайните wi-зарядно устройство, съвместима със зарядно устройство magsafe. 【Верига за греда + каишка за китката】 : Каишка може да отстегивать, а дължината на веригата за стъпалата могат да се регулират.Лесен за носене, по-удобно и да можете да не се притеснявате за загуба.Многофункционален дизайн, който е много удобен, за да отговори на нуждите на клиентите в ежедневния живот. 【Оборудван с RFID】 : Тази чанта-портфейл е оборудван с технологията за защита на RFID измамите с използване на кредитни / дебитни карти.Ви осигурява най-добра защита.Високо качество на цип YKK могат да издържат изпитването на якост 1000 пъти.Характеристики : -【Голям капацитет】 : Оставете достатъчно място за повече от 10 карти, както и 15 кас и вашите ключове, включително документи за самоличност, кредитни карти, дебитни карти, пари и други ежедневни неща. -【Оборудван с RFID】 : Тази чанта-портфейл е оборудван с технологията за защита на RFID от измама с скиммингом кредитни / дебитни карти.Ви осигурява най-добра защита. -【Лесно да носите със себе си】 : Перфектна комбинация от своята практика и в чантата за предпазване от загуба на дантела ви позволява по-удобно е да си телефон, без да се притеснявате за загуба. -【Поддръжка за безжично зареждане】 : Вграден магнитен пръстен, съвместимо с обичайните wi-зарядно устройство, съвместима със зарядно устройство magsafe. -【Верига за греда + каишка за китката】 : Каишка може да отстегивать, а дължината на веригата за стъпалата могат да се регулират.Лесен за носене, по-удобно и да можете да не се притеснявате за загуба. -【Качествени услуги】:Високо качество с цип YKK издържа 1000-кратни на изпитването на якост, което позволява надеждно съхраняване на вашите неща.Многофункционален дизайн, отговарящ на изискванията на клиентите, много удобни за ежедневието.Полезен съвет : Ако имате някакви въпроси, можете веднага да се свържете с нас.Моля, бъдете сигурни за закупуване.

Други функции

Най-добри сделки