.

.

VOSAREA Тканая Кошница За Съхранение, Подвесная на Стената: Ракита Стенни Кошница Ръчно изработени, Държач за Растенията, Полк, Кошница за Дрехи, Органайзер, Кухня, тра?

VOSAREA Тканая Кошница За Съхранение, Подвесная на Стената: Ракита Стенни Кошница Ръчно изработени, Държач за Растенията, Полк, Кошница

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Стенни подвесная кошница за съхранение поддържа домашна каша под контрол, изпитвайки всички стоки от първа необходимостКошница от ракита за съхранение на шалове, ръкавици, аксесоари, книги, списания, поща, продукти за баня.Придайте на вашия дом е много стилен вид с помощта на стилна кошница, придайте декора на стените на селски и ретро вид.Кошница от изкуствен ратан уникална форма и оригинален дизайн, практичен, я не е лесно да се прекъсне.Кошница от ракита в селски стил е идеален за всекидневни, семейни стаи, коридори, коридори и зали колежи. - Кошницата не е лесно да се прекъсне, той е здрав и практичен, уникална форма и нов дизайн. - Пълни с цветя или растения, тя ще даде на вашата стая елегантна и естествена атмосфера.

Други функции

Най-добри сделки