.

.

Препарат за почистване на фурни и барбекю, Концентриран професионална формула-готвач, премахва мазнини, нагар и мастните натрупвания, От FryOilSaver Co. 4x1 галон (512 унции).

Препарат за почистване на фурни и барбекю, Концентриран професионална формула-готвач, премахва мазнини, нагар и мастните натрупвания,

BGN 29.31

Брой продукти
На склад

Компанията Fry Oil Saver е специализирана в продажба на продуктите MADE IN USAИстинска американска компания.Възможности за възлагане на обществени поръчки на едро ние предлагаме както малки, така и за големия бизнес на големи икономии.БЪРЗОДЕЙСТВАЩ ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ : Сверхмощное средство за почистване на фурната Oven Магически бързо прониква и разхлабва най-твърди отлагания при запекании, храни и мазнини.Премахва силно въевшийся мазнини и нагар от фурни, скари и коптильен.ХОРИЗОНТАЛНО ЗАЛЕПВАНЕ : да се Придържа към вертикални повърхности за увеличаване на времето за контакт и капацитет на пречистване. Премахва пригоревшие твърди частици и масло.Идеален за почистване на ресторантски скари, фурни и абсорбатори.НЕАЭРОЗОЛЬНЫЙ : по-икономичен, отколкото спрейове, и по-безвреден за околната среда (липса на ЛОС, вредни изпарения).БЕЗОПАСНО и НАПРАВЕНО В САЩ - Не съдържа агресивни химикали.Продукти Fry Oil Saver Co. произведени в Съединените Щати.ПРИЛОЖЕНИЕ - За употреба във всички зони на готвене, например ястия от ресторанти, кафенета, съдържащи, пекарни, старчески домове, болници, училища, услуги за почистване и поддръжка и т. ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА : Преди почистването оставете фурната да изстине.Спрей средство или четката върху повърхността се почиства.Оставете да престои 15 минути, след това избършете и внимателно изплакнете с вода.За упорити петна може да се наложи повторно нанасяне.Също така е подходящ за фурни, грилове, бройлери и противней.

Други функции

Най-добри сделки