.

.

Покет таблица график на занятията AMIAEDU, Имат таблицата график на занятията в клас с 28 подлежат на повторна употреба Карти със суха eraser (14 Цветни + 14 Празни), Имат табл?

Покет таблица график на занятията AMIAEDU, Имат таблицата график на занятията в клас с 28 подлежат на повторна употреба Карти със

BGN 4.76

Брой продукти
На склад

Перфектен размер : Размер джобна карта 43 "x 14", 1 цветна картичка с името и 13 прекрасните двустранни тематични карти плюс 14 празни карти, покет карта е изработена от здрав полиестерен плат полиестер, по-мека и дълготрайниПощенски картички, покрити с фолио за сухо изтриване, надпис лесно да се изтрият.Добър инструмент за обучение : джобни таблица график може да се използва в класната стая и в офиса за организиране на уроци и ежедневните занимания.Напомни на децата, че те самите распределяли времето си, и децата ще могат неусетно да усвоят концепция за времето.Детайли на инсталиране : Продуктът се предлага с два прости куки, виси на кука на закачалка или на всяко друго място, където да го закачите.Подобрени покет карти : пълен размер покет фолио осигурява стабилно поставяне на карти график.Диаграма е с 14 прозрачни джоба и джоб за съхранение под тях.Може да се съхранява картон, ножици, писалки и т. Пакетът включва : 1 джоба таблица дневния си график, 2 висящи куката над вратата и 1 цветна картичка с името, 13 двустранните многократно картички, сухо изтриване и 14 потребителски празни карти. ✬подробно описание на✭ ♥ Имат таблица за дневния график е с 14 прозрачни джобове, джоб за съхранение, 28 картички, 14 от които - празни карти, а останалите 14 - двустранни карти, можете да настроите различни схеми ястия на празна карта, в зависимост от вашите нужди. ♥ покет таблица с график за деца, която допринася за развитието на полезни навици у предучилищна възраст. ♥ Нашия джоб график за график - това е един интелигентен инструмент, който ви помага да се организира занимания за деца.Идеален за използване в класната стая, укрепва организационните умения на децата. ♥ имат таблицата е на 2 куки за окачване на календара, за да инсталирате, не са необходими пирони и друго обзавеждане, както и мебели в дома не е повредена.Списък на пакетите : ★ 1 * Покет таблица график -43,3 * 14,2 инча ★ 28 * карти на сух гумичка -12 * 2 инча ★ 2 * куки.СЪВЕТИ : Моля, използвайте маркери, само на водна основа, за да избършете с чиста карта отново.

Други функции

Най-добри сделки