.

.

Ножове MNA 35 бр. В комплект, 35 бр. Набор от ножове с опашка 1/4 инча. Американски набор от бита за смилане Пълен комплект.

Ножове MNA 35 бр. В комплект, 35 бр. Набор от ножове с опашка 1/4 инча. Американски набор от бита за смилане Пълен комплект.

BGN 35.46

Брой продукти
На склад

Бита отговарят точно на изискванията на американския размера и стандартаКарбид C3 по американската класификация.Осигуряват отлична устойчивост на износване и остри ръбове за най-добрата украса.Набор от MNA от 35 теми - това е пълен комплект за професионален дърводелец.В професионален алуминиев калъф за съхранение представено голямо разнообразие от най-популярните бита с твердосплавными топчета.Подходящ за всички видове дървесни материали като МДФ, масивна дървесина, иглолистни дървета дърво и древесностружечные плочи.Универсална опашка 1/4" е съвместим с всички основни фрезерными машини (както ръчни, така и десктоп), като MNA, Kowood, Bosch, De Walt, Makita, Tooldo, Milwaukee, Porter & Кабел, Skil, Ryobi, Black & Decker.Бита отговарят точно на изискванията на американския размера и стандарта.Карбид C3 по американската класификация.Осигуряват отлична устойчивост на износване и остри ръбове за най-добрата украса.Набор от MNA от 35 теми - това е пълен комплект за професионален дърводелец.В професионален алуминиев калъф за съхранение представено голямо разнообразие от най-популярните бита с твердосплавными топчета.Подходящ за всички видове дървесни материали като МДФ, масивна дървесина, иглолистни дървета дърво и древесностружечные плочи.Универсална опашка 1/4" е съвместим с всички основни фрезерными машини (както ръчни, така и десктоп), като MNA, Kowood, Bosch, De Walt, Makita, Tooldo, Milwaukee, Porter & Кабел, Skil, Ryobi, Black & Decker.Инструменти MNA имат всички стандартни видий фрези, за обработка на дървесина, необходими за изпълнение на вашите проекти за обработка на дърво.Комплект от 35 теми включва най-често използваните ножове, като например : длето за смилане, длето с кръгли накрайници, длета за бисероплетения, длета с заливи, прави длета, корончатое длето, безделник длето за панел, части за промиване резитба на лагери, части за заваряване, двойно римски бита Ogee, римски бита Ogee, бита под формата на ласточкиного на опашката, бита за подслушване на канала, бита с закруглением, V-образни бита и бита с вълнообразен ръб.

Други функции

Най-добри сделки