.

.

Ipetboom Котешки Подложка за Драскотини 1бр Забавна Играчка Мат Нокът Сезал Щенячья Дъска, за да проверите За Дресура на Кучета Драскотина Коте Плосък за Котешки Когте?

Ipetboom Котешки Подложка за Драскотини 1бр Забавна Играчка Мат Нокът Сезал Щенячья Дъска, за да проверите За Дресура на Кучета Драскотина

BGN 5.09

Брой продукти
На склад

Когтеточка за котки от сизал : прекрасен подарък за вашите приятели и семейства, които имат домашна коткакогтеточка за коте : е изработена от материал, безопасен за използване.Играчка за рязане на ноктите на котката : Дизайн на апартамент царапающей дъски, изглежда модерен и шик.Подложка за царапания пол : Изработен от устойчив материал и е безопасна за употреба.Котешка драскотина : Това е идеалната играчка за вашата котка.Кръст Бод Пакет включва 1 х котешка когтеточка Особености -Избягвайте да се котката повредени ценна мебельную кошачью когтеточку. - Цвят : Както е показано на ъгловото когтеточке за котки. - Чудесен подарък за вашите приятели и семейства, които имат домашни дъска за скретчинга котки. - Това е идеалната играчка за вашето драскотина. - Изработени от материал и безопасен за използване играчка за заточване на ноктите на котката. - Размер : Приблизително 45x9,8x3 см играчка за котешки драскотини. - Дизайн на апартамент царапающей дъски, изглежда модерен и красива Подложка за царапания пол. - Материал : сезал стъргало от сезал.Информация за стоки Плосък скреч дъска с плоска повърхност, простота и ярък цвят.стъргало от сизал Повърхност е покрита с сизалем, устойчив на укусам и зацепам.забавна играчка за котки искате да дарят котката си добра играчка?Тази играчка за котки - чудесен избор за вас!Това продуктът е произведен от висококачествен материал и практично за по-дълга употреба.

Други функции

Най-добри сделки