.

.

VILLCASE 10 Бр Мебелен Шкаф Вратите Сензорни Мъниста Френски Автоматично Заключване на вратите Магнитна рамка, която да Обтегач Кабинет Кабинет Затвори Slack Затвори Вра?

VILLCASE 10 Бр Мебелен Шкаф Вратите Сензорни Мъниста Френски Автоматично Заключване на вратите Магнитна рамка, която да Обтегач

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

медКЛЮЧАЛКИ НА ВРАТИТЕ на ШКАФОВЕ - Тази врата хардуер с шариковыми щракне подходящ за чекмеджета, гардероби, тумбочек, врати и прозорци и още много други.РЕГУЛИРУЕМА ГОРНА - Тази врата топка бравата е подходяща за чекмеджета, шкафове, тумбочек, врати и прозорци и още много други.ВРАТАТА - Полирана повърхност без чеп, износостойкая и противоударная, вие можете да я използвате със спокойна душа.КАПАЧЕ за С шкаф - често на вратите на гардероба, където се затвори липсва или не е необходимо, нейната лесно да се деформира или се съборят. КЛЮЧАЛКА за ВРАТА на КАБИНЕТА-ball капаче, позволява да се реши проблема неплотного затваряне на вратите на шкафа.КЛЮЧАЛКИ НА ВРАТИТЕ на ШКАФОВЕ - Тази врата хардуер с шариковыми щракне подходящ за чекмеджета, гардероби, тумбочек, врати и прозорци и още много други.РЕГУЛИРУЕМА ГОРНА - Тази врата топка бравата е подходяща за чекмеджета, шкафове, тумбочек, врати и прозорци и още много други.ВРАТАТА - Полирана повърхност без чеп, износостойкая и противоударная, вие можете да я използвате със спокойна душа.КАПАЧЕ ЗА С шкаф - често на вратите на гардероба, където се затвори липсва или не е необходимо, нейната лесно да се деформира или се съборят . КАПАЧЕ ЗА ВРАТИТЕ на ГАРДЕРОБА - капаче с лъжичка дава възможност за решаване на проблема неплотного затваряне на вратите на шкафа.Списък на пакетите 10 x Вратата топката се затвори Характеристики - Цвят : златен шкаф.31 инчов вратата на малка перука на темето. - Материал : медна магнитна затвори шкафа. - Вратата се затвори с шарикоподшипником двойна корекция за добра силно напрежение в съответствие с точните усилия за определяне, необходимо ви във всяка ситуация. Ключалка за врата. - Вратата топка капаче има добър метално усещане, по-издръжлив в сравнение с други пластмасови щракне бравата затвори врати хардуер вратата се затвори врати регулируема горна френска вратата се затвори вратата се затвори. - Могат да бъдат монтирани в шкафове, скринове, шкафчета, вино, стелажи, врати на шкафове и по-лесно главният вход се затваря на вратата на гардероба. - Изключителна изработка, той е по-твърда консистенция и не се поддава на лека деформация или увреждане на обкова чекмедже. - Ball затвори помага да решите проблема, заключающуюся в това, че на вратата на достъпа на кабинета не може да се плътно затворете дверную шаровую роликовую в затвора.

Други функции

Най-добри сделки