.

.

Коледна Украса Стенни Фетровая Коледна Елха САМ Детски Фетровый Коледа Коледа Набор от 32 Бр. Украса За Коледното парти у Дома Стенен Детски Подаръци, Коледни Вечер?

Коледна Украса Стенни Фетровая Коледна Елха САМ Детски Фетровый Коледа Коледа Набор от 32 Бр. Украса За Коледното парти у Дома Стенен

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

? Безопасна и устойчива е Нашата коледна елха от филц, за децата, изработен от безопасен войлочного материал, който не замърсява околната среда и не е специфична миризмаПодходящ за украса за деца и бебета. ?Комплект за коледната елха от филц : 32 предмета на прекрасната украса : весели коледни писма, снежен човек, снежинки, лосове, бонбони, коледни чорапи, кутии за подаръци за коледа, свирки и т., Много коледни елементи, цветни бижута със собствените си ръце -Комплект за коледната елха от филц - това е време да се дават и да споделят, просто украса ни напомня, че духът на този сезон - любовта и щастието си с вашите близки. ?Развивайте семейна обич - този комплект за коледната елха от филц със собствените си ръце ще се превърне в изискан коледен подарък за малките деца.Използвайте въображението си, за да подобри имиджа на тази филц елха за децата и да се диша в тях коледен дух.Интересна коледна елха от филц, със собствените си ръце, може да засили привързаността между вас и вашето дете и създаване на добра атмосфера в семейството си.Можете да се наслаждавате на щастлив игра с деца. ? Широк спектър от приложения - Детска коледна елха подходящо за коледни партита, за семейства, детски стаи, детски ясли, класни стаи, дневни, хладилници, стена или врата висящи бижута.Чудесен декоративна висулка за коледна украса. ?[Напомняне на клиенти и обслужване] Опаковка във формата на коледна елха от филц, гънки в норма, а задната част може да се преодолее или прогладить.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да сте останали доволни. ?Описание на продукта Цвят коледно : зелен + сив Цвят украса : многоцветен Материал : филц на Помещение включва : 1 х фетровая коледно дърво 32 х украса за коледната елха ? [Актуализиран дизайн] Той е изработен от висококачествена почувствах тъкан, която е безвредна за деца.Отгоре е здрав шнур, който може лесно да окачите върху всякаква повърхност.Филц коледна елха може да се използва като фетрового дърво за украса на коледното парти, у дома, на открито и закрито.Красива коледна украса на стени, врати орнаменти и висящи украшения.Или където си поискаш. ? Не се колебайте стик етикети на велкро на коледната елха и на обратната страна на всеки декорация, можете бързо и свободно се придържа към фетровому дърво.

Други функции

Най-добри сделки