.

.

Знак пожарогасител, защитни стикери - Знаци - 12 опаковки размер 4x12 инча - Винил материал с дебелина от 40 mils, който предпазва от атмосферни влияния - Ярки червени и бел?

Знак пожарогасител, защитни стикери - Знаци - 12 опаковки размер 4x12 инча - Винил материал с дебелина от 40 mils, който предпазва от атмосферни

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

? ВИДИМИ ЕТИКЕТИ с надпис "ПОЖАРОГАСИТЕЛ" : размер 4 x 12 " - с перфектен размер за видимост на разстояние, червено и бяло и голям надпис "ПОЖАРОГАСИТЕЛ" в него, което позволява по-бързо да се определи местоположението на пожарогасителя при възникване на извънредна ситуация
? ДОБРЕ забележими признаци на пожарогасител - Тези винилови стикери-прозорец винетка за пожарогасител със стрелка, насочена надолу, ще ви помогнат бързо да намерите пожарогасител при възникване на извънредна ситуация и обезопасят вас, вашето семейство и вашия имот! . ? НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Пластмасови плаки за пожарогасители са изработени от качествен полистирол, на тях са изобразени знаци, устойчиви на атмосферни въздействия, устойчив на надраскване и uv радиация, които трудно изчезват и може да продължи дълго време, както на закрито, така и на улицата.
? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Преди да нанесете лепило, внимателно почистете повърхността, върху която ще се прилагат марки на пожарогасител, премахване на прах или незакрепленные частици. Извадете пластмасова стикер с пожарогасител отвътре опаковката и нанесете етикети с противопожарна защита на повърхността непосредствено над пожарогасител.Уверете се, че стрелката е насочена към пожарогасителя.Уверете се, че регистрирай се вижда и не се затваря никакви средства за безопасност, като например пожар етикети, етикети, скоби, закрепващи или куки.
? ДОЖИВОТНА гаранция - Ако по някаква причина да не го направите, ние ще замени безплатно по всяко време, без въпроси + гаранция за връщане на парите.Най-накрая, насладете се на знаци за безопасност за пожарогасители, бъдете в безопасност и благодарим за гарантирани знаци. 12 опаковки, етикети, за пожарогасители с размер 4 x 12 см на лепило основата.Идеална за осигуряване на сигурност на работното си място! - Висококачествени винилови етикети в опаковка от 12 броя - Издръжливи на самозалепваща се основа - Размер : 4 x 12 " - Достатъчно големи, за да им е лесно да се види - Осигуряват безопасността на вашето пространство!.

Други функции

Най-добри сделки