.

.

Златни Игли за Коса във формата На Русалки, Скоба за коса с Блестящи Кристали, Модни Големи Метални Щипки за Коса, Нескользящие Кухи Щипки за коса, Щипки за жени, Деб?

Златни Игли за Коса във формата На Русалки, Скоба за коса с Блестящи Кристали, Модни Големи Метални Щипки за Коса, Нескользящие Кухи Щипки

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?♀️ Уникален дизайн : Тази метална шнола "Златна русалка" е украсена с блестящи кристали, този уникален стил придава на тази заколке много прост и специален видСилни, свързани шипа държат косата на място; Прост, елегантен и тя изглежда страхотно в прическа. ?♀️ Високо качество : В тази метална заколке за коса се използва висококачествен метал, гальванический процес, на повърхността с висока полиране, така че козината е твърде силна силата на захапката, не уврежда косата, независимо от това, гъсти те или е хлабав, подходящ за повечето косата на жените. ?♀️ Един размер подходящ за всички типове коса : този дизайн е идеален като за гъста, така и за тънка коса.Независимо от това, какъв е вашият тип коса : гъсти, тънки, къдрава или права, нашите продукти определено ще работи. ?♀️Идеален подарък : щипки за коса-шипове във форма на русалка-змии - прекрасен подарък за момичета и дами, можете да дадете на този набор от своята майка, съпруга, приятелка, най-добър приятел на такива празници, като Деня на благодарността, Коледа, подарък за деня на майката, Деня на св. Валентин, рожден ден или абитуриентски. ?♀️ Обслужване на продавача : Ако получите щипки за коса от риба кост, с всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, ще се радвам да ми помогне за решаването на всичките ми въпроси.Уникален дизайн на Нашите щипки-пирони за косата са модерни и уникални, и те ще изненада своите приятели и семейството си.Различни прически Нашите златни щипки-пирони за гъста коса може да се използва за най-различни прически.5 заколок различен дизайн са подходящи за вашето различни начини заедно.Висококачествена шнола за коса "нокът от костите русалка" е изработена от метал, която е здрава и трайна, има висока потребителска стойност, дълъг живот и многоразова.Чудесен избор за подарък на Нашите щипки за коса - идеален избор за подарък за дами и момичета от всички възрасти, можете да ги изпратите на приятелката си, сестра си, жена си или на майка си.

Други функции

Най-добри сделки