.

.

Силиконов Калъф за крилото на разговора Google Nest Здравей звънец (Батерия) Калъф Силиконов калъф - Защита от атмосферни въздействия (Черен)

Силиконов Калъф за крилото на разговора Google Nest Здравей звънец (Батерия) Калъф Силиконов калъф - Защита от атмосферни въздействия

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 е Изработен от силикагелевого материали, стилен външен вид, висока температурна устойчивост, трудна деформация, мек силикон дизайн, по-цялостна защита 【Хуманен дизайн】 Дизайн полета шапки може да попречи на намокряне от дъжд, както и да се предотврати попадането на слънчевите лъчи директно върху обектива.Очите все още остава свеж и богат, и това също може да удължи живота на отвора на разговор. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Водоустойчив силиконов калъф е лесен за почистване, трябва просто да избършете го с влажна кърпа, за да премахнете го от прах и мръсотия. 【Подобри качеството на живот】 Този силиконов калъф е изработен специално за изцяло нов крилото на разговора Google Nest (устройство за крилото на разговора продава се отделно), той придава на вашия дверному обаждане Nest по-ярък и забавен цвят и подобрява работата на вашия "умен дом". 【Лесна инсталация】 Плътно прилепнала към дверному обаждане Nest Батерия без допълнително място.Просто сложете си тяло, за да завършите инсталацията. 【Висококачествени материали】 е Изработен от силикагелевого материали, стилен външен вид, висока температурна устойчивост, трудна деформация, мек силикон дизайн, по-цялостна защита. 【Хуманен дизайн】 Дизайн полета шапки може да попречи на намокряне от дъжд, както и да се предотврати попадането на слънчевите лъчи директно върху обектива.Очите все още остава свеж и богат, и това също може да удължи живота на отвора на разговор. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Водоустойчив силиконов калъф е лесен за почистване, трябва просто да избършете го с влажна кърпа, за да премахнете го от прах и мръсотия. 【Подобри качеството на живот】 Този силиконов калъф е изработен специално за изцяло нов крилото на разговора Google Nest (устройство за крилото на разговора продава се отделно), той придава на вашия дверному обаждане Nest по-ярък и забавен цвят и подобрява работата на вашия "умен дом". 【Лесна инсталация】 Плътно прилепнала към дверному обаждане Nest Батерия без допълнително място.Просто сложете си тяло, за да завършите инсталацията. 【Лесна инсталация】 Плътно прилепнала към дверному обаждане Nest Батерия без допълнително място.Просто сложете си тяло, за да завършите инсталацията.

Други функции

Най-добри сделки