.

.

CDYD Универсално Колело за стола с изключване на звука, завъртащо се на Играта, като Заменят Мебелни колела, Ролки с гумен спирачка (Цвят: E, размер: както е показано)

CDYD Универсално Колело за стола с изключване на звука, завъртащо се на Играта, като Заменят Мебелни колела, Ролки с гумен спирачка

BGN 78.23

Брой продукти
На склад

Окантовочный материал PU - това е устойчив на абразия полиуретанКорпус на колелото на елегантен и прост, и ъгъла на наклон 60 градуса, което придава елегантен външен вид.Гладки и широки джанти, безшумни, а не имитация на пода.Безшумен дизайн : липса на шум, създава тихо пространство.Място на приложение : Подходящ е за офис столове, домашни столове и т. Окантовочный материал PU - това е устойчив на абразия полиуретан.Корпус на колелото на елегантен и прост, и ъгъла на наклон 60 градуса, което придава елегантен външен вид.Гладки и широки джанти, безшумни, а не имитация на пода.Безшумен дизайн : липса на шум, създава тихо пространство.Място на приложение : Подходящ е за офис столове, домашни столове и т. Окантовочный материал PU - това е устойчив на абразия полиуретан.Корпус на колелото на елегантен и прост, и ъгъла на наклон 60 градуса, което придава елегантен външен вид.Гладки и широки джанти, безшумни, а не имитация на пода.Безшумен дизайн : липса на шум, създава тихо пространство.Място на приложение : Подходящ е за офис на седалките, домашни седалки и т. Параметри : Име : 2-инчов колело Материал : колело Ширина : 45,2 мм максимално натоварване : 60 (кг) Помещение включва : 1 х колесное седалката Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж Благодаря!Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на разликите в измерванията ръчно.

Други функции

Name:
2 inch caster
Material:
PA
Wheel width:
45.2mm
Maximum load:
60 (kg)
Package Included:
1 x seat wheel:
Notes:
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2. Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thanks!:
Please allow for slight size differences due to manual measurement differences. :
Най-добри сделки