.

.

Реколта Запалка, Запалка За Свещи, Страхотни Антикварни Запалки за многократна употреба с Керосиновым ски Лифта, Запалки с Мек Пламък на Свещи, Фойерверки На Откри?

Реколта Запалка, Запалка За Свещи, Страхотни Антикварни Запалки за многократна употреба с Керосиновым ски Лифта, Запалки

BGN 17.99

Брой продукти
На склад

Здрав Висококачествен : Произведен от висококачествен месинг и с сплав, издръжлива и стабилнаТази реколта запалка подпружинена, така получавате положителна, устойчива искра всеки път, когато я отворите.Уникален дизайн запалване с въртяща выталкиванием : В тази необичайна зажигалке прилага творчески метод на запалване с въртяща выталкиванием, за да направи процеса на запалване по-забележително; корпус въртящия се плот, за да не може да се върти, което е много подходящо за осветление, за игри и отдих; студено черно външен вид може да е по-добре да подчертае вашата елегантен вкус.Сигурност : В тази класна антични зажигалке може да се съхранява горива в продължение на много дни, а на дъното на притурка е оборудвана с гумен о-пръстен, предотвращающим протичане и изпаряване на течността.Можете да го използвате за запалване, свещи, фойерверки и т. Подходящ подарък за баща и човек : Това е идеален подарък за всеки повод като сватба, ден на бащата, ден, рожден ден, годишнина, свети Валентин и т., И това също е приятен подарък за самите вас. забележка : В комплекта не е включено гориво за запалки.Всички запалки са празни, така че, моля, заредете гориво преди запалване.В допълнение, ние препоръчваме редовно да се грижи за винтажными зажигалками, за да се удължи техния живот и време на употреба.Как да се замени Кремък?. Намерете подпружиненную орех и кремък, включени в комплекта за доставка. Развийте винт, и ще видите извор на напрежение и Кремък. Извадете стария кремък и заменете го с нов.Как да заредим с гориво?.Запалка идва без гориво в съответствие с правилата за техника на безопасност.Можете да попълните му керосин течност (особено за запалки). С помощта на инструменти развийте гайката с отвор за смазване на покрива зажигалкой отдолу нагоре. Насочете върха на горивната кутийки на масляное дупка запалки и бавно впрыскивайте масло в масления резервоар, докато памук вътре не е напълно наситен с маслени бои.Това е уместно, когато маслото да проникне в главата на памучни нишки, но не се получава. (Моля, не заправляйте твърде много масло, ако масло, изтича от памучни нишки, намочит кремневый камък и стомана кръг и ще се отрази на запалване. След наливане на масло, за да затегнете гайката смазка дупки.

Други функции

Най-добри сделки