.

.

Душ Куки за Завеса за душ, Нержавеющие, Лесно Плъзгащи Декоративни Халки за Завеса за Душ от Неръждаема Стомана, Душ Пръти за Баня, Завеси, Определени от 12ШТ, Светло ?

Душ Куки за Завеса за душ, Нержавеющие, Лесно Плъзгащи Декоративни Халки за Завеса за Душ от Неръждаема Стомана, Душ Пръти за

BGN 8.86

Брой продукти
На склад

【ДЕБЕЛИ И устойчиви ДЕКОРАТИВНИ кукички за завеси за душ】 Нашите кукички за завеси за душ (светло сиво) могат да се настанят повече от 5 кг и позволяват да се мотае завеси за душ с различни теглаОсвен това, кука за пердета с ромбовидным дизайн може ефективно да се предотврати падането на завесата за душа при сдвигании завеса за душ. 【ХАЛКИ ЗА ЗАВЕСА ЗА ДУШ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, УСТОЙЧИВИ НА КОРОЗИЯ】Нашите куки за пердета за баня са изработени от висококачествена неръждаема стомана и смола, при продължителна употреба не ръжда и не изчезват, са полезни за здравето и са безвредни за околната среда.Свободно плъзгащи се случва без усилия, като намалява триенето, и му е трудно да се прекъсне. 【Лесен за инсталиране И подмяна на декоративни куки】 душ куки Conbarlar за завеса е по-лесно да се мотае и да се заменят от други, не е необходимо силно стискане, просто зацепите за душ пръчка, и завеса ще бъде готов за подвешиванию незабавно.Той е подходящ за душ мряна стандартен размер.Гуманизированный дизайн, момичетата също може да е лесно!. 【Широко използван и модерен цвят】 Не само украса куки за завеса за душ, на него също така може да се мотае, дрехи, шапки, чанти, а също така се използва всекидневна, хотел и т. може да се използва в дневни, хотели и т. Що се отнася до цвета, ние взехме инициативата за въвеждане на цветова система Моранди.Общият тон е мек и естествен, с елегантен темперамент, и той идеално се съчетава с различни стилове бани, за да е по-добре разкрасяване на вашата баня. 【За обслужване на клиенти и опаковка】 Ако имаш някаква дефектна стока, моля, не се колебайте да се свържете с нас, в момента са онлайн 24 часа в денонощието и може да ви предостави незабавна подмяна или връщане на парите.Забележка : В опаковка 12 бр. куки за завеса за душ (светло сиво).Ние ви предлагаме избор на 5 цвята - винаги има подходящ за вас, а именно бяло, синьо, бежово, светло лилаво, светло сиво.Хуманен дизайн - комплект от 12 теми отговаря на изискванията на повечето стандартни завеси за душ.Момичетата също може да е лесно!.Модерен цвят - Що се отнася до цветовете, цветна система Моранди идеално се съчетава с различни стилове бани, за да е по-добре разкрасяване на вашата баня.Дебели и устойчиви - нашите куки за пердета за душата могат да се настанят повече от 5 кг и позволяват да се мотае завеси за душ с различни тегла.

Други функции

Най-добри сделки