.

.

Източник на Фабрично Черен Калъф за останалите главата столче за кола с принтом Кардиналите, 2 бр. Аксесоари, Покривала за автомобилни Седалки, Протектор останалит?

Източник на Фабрично Черен Калъф за останалите главата столче за кола с принтом Кардиналите, 2 бр. Аксесоари, Покривала за

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

★ Материал : Калъфи за предната облегалка за глава, изработени от 3-слойного композитен дишаща окото на материали от полиестерни влакна, 360-градусная защита на главата с останалите вашето превозно средство от прах, драскотини и ежедневно износване, може да се пере; ★ Идеална за засаждане : Нашият калъф за останалите главата е изработен от мека еластична тъкан, опъната и е в непосредствена близост до вашето подголовнику.Мек и удобен за главата и кожата. ★ УНИВЕРСАЛЕН : Всеки калъф за останалите главата има 4 еластични долните колан, подходящ за предната облегалка за глава на повечето размери, съвместими с леките или товарните автомобили с ковшеобразными седалки, с размери около 11 "x 10". ★ Изящна изработка производство : Всяка покриване на главата с останалите прошита отстрани, има отлична текстура и дълголетие.Той е изработен с помощта на точни линии и изключителен процес на сублимация на боя, която никога не избледнява. ★ Лесна инсталация : Всеки капачка останалите главата има 4 еластични долните колани, които могат да бъдат демонтирани за една секунда, просто и удобно, и да ги използвате по всяко време, когато те не се използват. ★ Материал : Калъфи за предната облегалка за глава, изработени от 3-слойного композитен дишаща окото на материали от полиестерни влакна, 360-градусная защита на главата с останалите вашето превозно средство от прах, драскотини и ежедневно износване, може да се пере;. ★ Идеална за засаждане : Нашият калъф за останалите главата е изработен от мека еластична тъкан, опъната и е в непосредствена близост до вашето подголовнику.Мек и удобен за главата и кожата. ★ УНИВЕРСАЛЕН : Всеки калъф за останалите главата има 4 еластични долните колан, подходящ за предната облегалка за глава на повечето размери, съвместими с леките или товарните автомобили с ковшеобразными седалки, с размери около 11 "x 10". ★ Изящна изработка производство : Всяка покриване на главата с останалите прошита отстрани, има отлична текстура и дълголетие.Той е изработен с помощта на точни линии и изключителен процес на сублимация на боя, която никога не избледнява. ★ Лесна инсталация : Всеки капачка останалите главата има 4 еластични долните колани, които могат да бъдат демонтирани за една секунда, просто и удобно, и да ги използвате по всяко време, когато те не се използват.

Други функции

Най-добри сделки