.

.

TOPINCN Помпоны За Черлидинга, 7 Цвята, Помпоны За Домашни любимци, Аксесоари За Партита, Танци, Спортни Помпоны, Развесели 6 бр./компл.

TOPINCN Помпоны За Черлидинга, 7 Цвята, Помпоны За Домашни любимци, Аксесоари За Партита, Танци, Спортни Помпоны, Развесели 6 бр./компл.

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Едно чудесно допълнение към вашите специални събития и мита средстваИзползвайте за спортни срещи, стадион, партита, празнуване на празника, на сценичното представяне.Създаване на индивидуален екипен начин, който ще помогне на вашия младежки отбор на подкрепа блесне на терена с това помпоном.Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и лесен за переноске.Страхотна за подбадривающих отбори, играчи, мачове, партита, танцьори и зрители.Едно чудесно допълнение към вашите специални събития и мита средства.Използвайте за спортни срещи, стадион, партита, празнуване на празника, на сценичното представяне.Създаване на индивидуален екипен начин, който ще помогне на вашия младежки отбор на подкрепа блесне на терена с това помпоном.Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и лесен за переноске.Страхотна за подбадривающих отбори, играчи, мачове, партита, танцьори и зрители.Описание : Те са работили, когато ви е необходимо, например, като аксесоар за костюми чирлидерши.Едно чудесно допълнение към вашите специални събития и мита средства.Създаване на индивидуален екипен начин, който ще помогне на вашия младежки отбор на подкрепа блесне на терена с това помпоном.Страхотна за подбадривающих отбори, играчи, мачове, партита, танцьори и зрители.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и лесен за носене. Създаване на индивидуален екипен начин, който ще помогне на вашия младежки отбор на подкрепа блесне на терена с това помпоном. Едно чудесно допълнение към вашите специални събития и мита средства. Използвайте за спортни срещи, стадион, партита, празнуване на празника, на сценичното представяне. Чудесно за подбадривания отбори, играчи, мачове, партита, танцьори и зрители.Технически характеристики : Материал : PET Цвят : Златисто, сребристо, синьо, зелено, Розово-Червено, лилаво, Червено (по желание) Тегло на опаковката : прибл. 120 грама Дължина на дръжката : прибл. 7 см / 2,75" Дължината на тел : прибл. 24 см/9,44" Брой : 6 бр. на Помещение и включва : 6 x помпоны за черлидинга.

Други функции

Най-добри сделки