.

.

55 Бр. Набор от инструменти за вежди, 1 бр. Измерване на състав за вежди, 2 бр. Моливи за вежди, 50 бр. Еднократна Линия за моливи за вежди, Линийка за измерване на грим, Во?

55 Бр. Набор от инструменти за вежди, 1 бр. Измерване на състав за вежди, 2 бр. Моливи за вежди, 50 бр. Еднократна Линия за моливи

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

【Че ще получите】 в комплекта е включена измервателна линийка за вежди 1 бр, моливи за вежди 2 бр. и са за еднократна употреба линия за моливи за вежди 50 бр.-достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване. 【Мазки на четката-меки И деликатни】Бензиностанция моливи за вежди разумни, те лесно се оцветяват и не травмируют кожата.Цветът е равномерен и внимателно подбран и линията на веждите лесно очертани, което ви позволява да създадете естествен грим, без слеживания, трябва само да го на това място, където трябва да се прилага грим, и вие ще можете да създадете перфектен грим, от който се нуждаете. 【Лесна употреба】 за Еднократна употреба линия за моливи за вежди са удобни за измерване и определяне на местоположението на веждите.Лесно да се определи разположението на веждите нагоре и надолу, широчина, размер, удобен и практичен, В сравнение с линийка, този етикет е по-точен.Много е ефективен при формиране и измерване на веждите.Подходящ за прецизно измерване и симетрични маркировка. 【Превъзходно качество на】 за Да ни линия за изрисуване на вежди максимално безопасна, удобна, дебелото черво и лесно, ние използваме само материали с високо качество, елегантен за вашата кожа, но достатъчно здрав, за да продължи по-дълго издържа на износване при ежедневна употреба. 【Широко приложение】 тези инструменти идеални за употреба от много хора от различни професии, като художници-бровисты за нанасяне на татуировка на веждите, студенти, изключително важно е математически задачи, инженери в своите проекти и обикновените хора за направата на занаяти и на други точни измервания.

Други функции

Най-добри сделки