.

.

*** 2 *** Ретривър за мариноване / Горна част за подбора на кисели топки / захват за мариноване топки /Подарък за мариноване топки / Аксесоар за мариноване топки / 2 бр.

*** 2 *** Ретривър за мариноване / Горна част за подбора на кисели топки / захват за мариноване топки /Подарък за мариноване

BGN 7.65

Брой продукти
На склад

*** ПОДХОДЯЩ за ПОВЕЧЕТО ВЕСЕЛО *** *** ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАХВАЩАНЕ ***. *** ПОМАГА за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ПРОБЛЕМИ С ГЪРБА При ИЗБОРА на ТОПКИ ****. *** НАРЪЧНИК ПО ПИКЛБОЛУ ***. *** ИДЕАЛНИЯТ АКСЕСОАР За ЛЮБИТЕЛИТЕ на ПИКЛБОЛЛА ***. *** ПОДХОДЯЩ за ПОВЕЧЕТО ВЕСЕЛО ***. *** ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАХВАЩАНЕ ***. *** ПОМАГА за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ПРОБЛЕМИ С ГЪРБА При ИЗБОРА на ТОПКИ ****. *** НАРЪЧНИК ПО ПИКЛБОЛУ ***. *** ИДЕАЛНИЯТ АКСЕСОАР За ЛЮБИТЕЛИТЕ на ПИКЛБОЛЛА ***. -Висококачествен ретривър за пиклбола, подбирающий топката -Гума ретривър за пиклбола, който се прикрепя към паддлу, е удобно и практично средство за играчи в пиклбол, които искат бързо и лесно да изберете отбившиеся топки, без да прекъсва играта си. -Този ретривър за пиклбола, изработени от здрава гума, има солидна дръжка, която се държи здраво топката, докато не сте готови да го пусне.Благодарение на гъвкавост и компактния си дизайн той е перфектният аксесоар за всеки играч в пиклбол, който иска да спести време и енергия на корта. - Звученето е не само изключително функциональен, но и невероятно стильен, с елегантен и модерен външен вид, който комплимент към всяко гребло.И тъй като му е толкова лесно да се прикрепят и да снимате, можете да го включите между игрите или дори между бросками, така че винаги можете да се възползват от бързо и лесно извличане на топката.

Други функции

Най-добри сделки