.

.

Healeved 12 бр. Козметични Контейнери за Пътуване в роли, Козметични Контейнери за Пътуване, Стъклена Бутилка за Олио, Стъклени Прозорци, Бутилки, Ролкови Бутилки за Мас?

Healeved 12 бр. Козметични Контейнери за Пътуване в роли, Козметични Контейнери за Пътуване, Стъклена Бутилка за Олио, Стъклени

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

СтъклоСТЪКЛЕНИ ФЛАКОНИ за ПАРФЮМИ на КОЛЕЛЦА - Можете също така да създадете свои композиции етерични масла, с помощта на тези очарователни флакона.БУТИЛКА на КОЛЕЛЦА за ЕДНОКРАТНА употреба - Стъклена бутилка за етеричното масло на ролери.За МНОГОКРАТНА употреба РОЛКОВИ БУТИЛКИ -Рулонная бутилка, бутилка за субупаковки, Бутилка за етерично масло, Преносима Бутилка, Множество бутилка за пътуване, Парфюм пътуване.ФЛАКОНИ за ПЪТУВАНЕ С ДУХОВЕ - стягане предотвратява разливане.Бутилка може лесно да се разглобява и да попълните.СТЪКЛЕНИ РОЛКОВИ БУТИЛКИ празни ролки за бутилки.СТЪКЛЕНИ ФЛАКОНИ за ПАРФЮМИ на КОЛЕЛЦА - Можете също така да създадете свои композиции етерични масла, с помощта на тези очарователни флакона.БУТИЛКА на КОЛЕЛЦА за ЕДНОКРАТНА употреба - Стъклена бутилка за етеричното масло на ролери.За МНОГОКРАТНА употреба РОЛКОВИ БУТИЛКИ -Рулонная бутилка, бутилка за субупаковки, Бутилка за етерично масло, Преносима Бутилка, Множество бутилка за пътуване, Парфюм пътуване.ФЛАКОНИ за ПЪТУВАНЕ С ДУХОВЕ - стягане предотвратява разливане.Бутилка може лесно да се разглобява и да попълните.СТЪКЛЕНИ РОЛКОВИ БУТИЛКИ празни ролки за бутилки.Опаковката включва 12 бутилки, ролки, Особености - Материал : Стъкло мини бутилки в роли. - Размер : Около 5,4x1,6x1,6 см Преносима бутилка. - Цвят : Златисто, Зелено, Бяло, синьо, розово, лилаво Флакони за еднократна употреба на етерични масла. - Опаковка го прави идеален за пътуване, и той лесно да се побере във вашата чанта празно еднократна употреба. - Изработени от устойчив на употреба на материала маслени ролкови бутилка за етерични масла. - Стягане предотвратяват всякакви течове.Бутилка може лесно да се разглобява и да попълните ролка бутилка. - Това ви позволява да съхранявате синтетично масло, естествено етерично масло, эссенцию, парфюми или други течности в бутилка с колела. - Можете също така да създадете свои смесване на етерични масла с помощта на тези очарователни бутилки за еднократна употреба.Информация за стоки, Непромокаеми ролкови бутилки, независимо дали Търсите маслена роликовую бутилка премиум-клас?Трябва да разгледаме този предмет.масажен валяк Тези шишета на колелца са най-удобен и икономичен начин за дозиране на смеси от етерични масла. Стягане пипета-капкомер предотвратява разливане.

Други функции

Най-добри сделки