.

.

Jecanori 3X Магнитен Медни Гривни за Мъже, Ультрапрочный Магнитна Гривна за Детоксикацията на Лимфата и Подаръчен Комплект Бижута от Меден Пръстен за Коледа с Регулиро?

Jecanori 3X Магнитен Медни Гривни за Мъже, Ультрапрочный Магнитна Гривна за Детоксикацията на Лимфата и Подаръчен Комплект Бижута

BGN 6.80

Брой продукти
На склад

3 броя сверхпрочности : Магнитни гривни за мъже, снабден силни магнитиГривна за магнитотерапии е полезно за поддържане на енергия, спокойствие и сън. Супер бронзова гривна и медни пръстена идеално комбинирани.МЕДНИ ГРИВНИ за МЪЖЕ : Магнитни гривни за мъже, направени от пълнозърнесто мед с използване на съвременни технологии за създаване, силни магнити, трайни лак покритие, предотвращающего на окисляване, устойчиво на надраскване.Може да се регулира лесно : Дължина : 9,05 инча (23 см), ширина на 0,79 инча (2.0 cm), тегло : 97 г. Дължина на меден пръстен : 2,56 инча (6,5 cm)) Широчина : 0,24 инча (0,6 см) В комплект с безплатен инструмент за премахване на връзки и инструкции за промяна на размера на подходяща вас дължина.На всички въпроси относно крачки настройки ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Модерен ДИЗАЙН : Мъжки магнитна гривна и медни пръстена ще се акцентира върху вашия индивидуален стил, а дизайн с широки като демонстрира вашето очарование.Красива гривна и медни пръстена са идеални за мъже, здрави и удобни в чорап, подходящи за работа, на парти, на празник и т. ИДЕАЛЕН ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ : Мед гривна идва в изискана кутия за подарък.Магнитна гривна красиво опаковани и готови за подарък, голям сюрпризу за съпруга, син, човек, за годишнина, рожден ден.Ние винаги отделя специално внимание на търсенето на клиентите опит на клиента. 3 броя сверхпрочности : Магнитни гривни за мъже, снабден силни магнити.Гривна за магнитотерапии е полезно за поддържане на енергия, спокойствие и сън. Супер бронзова гривна и медни пръстена идеално комбинирани.МЕДНИ ГРИВНИ за МЪЖЕ : Магнитни гривни за мъже, направени от пълнозърнесто мед с използване на съвременни технологии за създаване, силни магнити, трайни лак покритие, предотвращающего на окисляване, устойчиво на надраскване.Може да се регулира лесно : Дължина : 9,05 инча (23 см), ширина на 0,79 инча (2.0 cm), тегло : 97 г. Дължина на меден пръстен : 2,56 инча (6,5 cm)) Широчина : 0,24 инча (0,6 см) В комплект с безплатен инструмент за премахване на връзки и инструкции за промяна на размера на подходяща вас дължина.На всички въпроси относно крачки настройки ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Модерен ДИЗАЙН : Мъжки магнитна гривна и медни пръстена ще се акцентира върху вашия индивидуален стил, а дизайн с широки като демонстрира вашето очарование.

Други функции

Най-добри сделки