.

.

Четка за душ с мека и твърда четка, Стъргало за гърба с дълга дръжка, Отшелушивающее средство за тяло за Мокро или сухо почистване на Аксесоари за баня (Сив, Един раз?

Четка за душ с мека и твърда четка, Стъргало за гърба с дълга дръжка, Отшелушивающее средство за тяло за Мокро или сухо почистване на

BGN 31.63

Брой продукти
На склад

Дизайн с дълга дръжка: Благодарение на дизайна с дълга дръжка тази отшелушивающую четка може лесно да се използва за всички части на тялото, особено на гърба и краката Многофункционалност : тази четка за тяло може да работи като четка за баня, скрубер за гърба и антицелулитен масажор.Мека найлонова четина Почиства Нежно и ефективно измива кожата.Изработени за защита от увреждане на водите, Изсушени, Окачена На кука, за да се Отклони от химикалки.За почистване използвайте течен сапун и топла вода.Помислете за Това е И Процес на Релаксация, който Може да Изпълнява Където и Когато пожелаете.Артикул с размери не повече дланта си, можете да го използвате у дома или във ваканция / командировка. Вземането на вана, можете да се отървете от умората и стреса.Материал : PP ОПАКОВЪЧЕН лист : 1 х четка за баня Полезни съвети : 1. Всеки има различни усещания от използването на тази четка за тялото.Можете да се чувствате неудобно или необичайно поради известна скованост на плавниците.Ние ви препоръчваме да се накисва четка за баня в топла вода за 2-3 минути, за да я направите по-меки, преди да използвате. Не използвайте тази четка за повредени части или кожата.Спрете да го използвате, ако се появи някакъв дискомфорт. Тази четка за душ, изработен от естествена четина, при първото използване ще бъде малко растрепанных на косата.Това е нормално, и след продължителна употреба, това не ще се види.Как да се удължи срока на експлоатация на четката : 1. Не се накисва в гореща вода за дълго време. Изплакнете с топла вода и четката с повърхността след использования3. Виси четка за тялото да изсъхне на въздуха, на проветриво място и не се излагайте на слънчева светлина. Задължително смачивайте вода на всеки 3 дни, ако няма да го използвате дълго време. Не използвайте я, за да бие хора, хората могат да страдат, тъй като и тази четка за тялото.В никакъв случай, просто се шегувам, опитайте се да не падне и не докосвайте задната четка.

Други функции

Най-добри сделки